The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 44
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Xnitro67
Forum: iCUE Software 08-02-2019, 03:18 PM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
4 days later no help on corsair support page lol

4 days later no help on corsair support page lol
Forum: iCUE Software 07-30-2019, 07:26 PM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
is there a reason why i have to reinstall the FW...

is there a reason why i have to reinstall the FW on the commander when i unplug the sata power? i have both fans and strips connected to the node pro works fine something is wrong with the commander
Forum: iCUE Software 07-30-2019, 05:26 PM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
3 LL fans and 4 rgb strips. Just not sure why the...

3 LL fans and 4 rgb strips. Just not sure why the fan controller part doesnt work though.

i plugged the strips into the lighting node that came with the strips and they light up hmm

So im not...
Forum: iCUE Software 07-30-2019, 04:16 PM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
im pretty sure the lighting hub didnt get...

im pretty sure the lighting hub didnt get disconnected but even if i dont have the rgb fans connected the strips dont light up either and this happened before i updated cause i thought something was...
Forum: iCUE Software 07-30-2019, 10:41 AM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
The only thing I have going is hwinfo but...

The only thing I have going is hwinfo but normally it doesnt have issues with icue
Forum: iCUE Software 07-29-2019, 07:27 PM
Replies: 9
Views: 479
Posted By Xnitro67
iCUE stopped recognizing rgb strips and fans

I didnt do anything out of ordinary was switching fans around with my cooler (swiftech) and now the program doesn't show fans or any options but does detect the commander. The fans are spinning but...
Forum: Corsair Link 03-15-2019, 11:20 PM
Replies: 3
Views: 410
Posted By Xnitro67
yeah i have it set to 4 fans and the fan set to...

yeah i have it set to 4 fans and the fan set to port 1 but the odd part was that we plugged it into the aorus sync and it lit up but only very lightly though
Forum: Corsair Link 03-15-2019, 10:12 PM
Replies: 3
Views: 410
Posted By Xnitro67
4th ll fan not lighting up

My brother bought the full set 3 LLs and commander plus a 4th fan but the 4th fan doesnt wana light up but the pwm side is working fine.
EDIT: ive tried having only that fan in and it doesnt light...
Forum: Corsair Link 03-27-2018, 09:27 AM
Replies: 1
Views: 649
Posted By Xnitro67
still a bit confused here lol

so i got the 500D and liking it but as of now im using the rgb strip from the phantek case i had. im looking right now on nzxt or corsair. for corsair i was going for the ML or LL series and rgb...
Forum: Keyboards and Mice 12-14-2017, 02:00 PM
Replies: 4
Views: 1,237
Posted By Xnitro67
there we go thanks. ill keep this version till...

there we go thanks. ill keep this version till they do a fix
edit: i was talking to support as well on this issue i let them know about it and hopefully the next update should have a fix
Forum: Keyboards and Mice 12-11-2017, 06:58 PM
Replies: 4
Views: 1,237
Posted By Xnitro67
Latest version of cue2 the bat files still work...

Latest version of cue2 the bat files still work haven't tried run as admin

edit: v2.20.72. i also tried to open command prompt (cmd.exe) and it wouldnt open

edit2: so ive been tsalking to tech...
Forum: Keyboards and Mice 12-10-2017, 01:44 AM
Replies: 4
Views: 1,237
Posted By Xnitro67
G keys won't run bat files anymore

I used to be able to run cmd bat files with my g keys but some reason lately I haven't been able to except exe files. I use it for my nircmd audio changer it helps change default audio but not since...
Forum: Keyboards and Mice 06-12-2017, 05:14 PM
Replies: 0
K95 RGB Platinum Void Playback problem
Views: 884
Posted By Xnitro67
Void Playback problem

Got my replacement keyboard today and im loving it so far but im having an issue with the void playback. i have a void wireless so im not sure why its not working. my k95 before it took a dump the...
Forum: Keyboards and Mice 05-24-2017, 12:58 PM
Replies: 2
Views: 1,507
Posted By Xnitro67
yes. yes. yes. also i made a ticket they tried...

yes. yes. yes. also i made a ticket they tried with a bin firmware file didnt help either so now its rma'd and shipped out. using an old PS/2 keyboard till then
Forum: Keyboards and Mice 05-19-2017, 03:43 PM
Replies: 2
Views: 1,507
Posted By Xnitro67
Disconnecting issues

Lately my keyboard has been reconnecting randomly now frequently but trying on slower pulling rates slows down the issue but putting it in BIOS mode it works just fine but then no profile switching....
Forum: Cooling 07-28-2015, 04:45 AM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
No I know what you mean. I don't think it's that...

No I know what you mean. I don't think it's that cause from what I remember it was plugged in when the led was on then I noticed the led was off and so forth. But recently I was messing with my ram a...
Forum: Cooling 07-27-2015, 08:19 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
Sorry I said the h80i I had back then this is the...

Sorry I said the h80i I had back then this is the h100i but my concern is can I still have it running till I get a new cooler?
Forum: Cooling 07-27-2015, 07:58 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
Sorry I confuse people like that. Anyways...

Sorry I confuse people like that. Anyways different usb ports nothing. Different corsair cables nothing(I bought the extra cables kit). I was saying I had a h80i back then that the usb adapter was...
Forum: Cooling 07-27-2015, 07:18 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
It didn't do a connect sound with the cable even...

It didn't do a connect sound with the cable even though it still is cooling right should I be worried I was going to get a swiftech cooler. i have also tried another cable/port nothing. i moved the...
Forum: Cooling 07-27-2015, 06:53 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
it comes up but cant do nothing plus its already...

it comes up but cant do nothing plus its already off in regedit
http://i59.tinypic.com/2w3yr2a.jpg
Forum: Cooling 07-27-2015, 06:47 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
Yeah was using the log on/off thing. I haven't...

Yeah was using the log on/off thing. I haven't seen that before I'll give it go here
Forum: Cooling 07-27-2015, 05:54 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
to make it clearer corsair link no longer detects...

to make it clearer corsair link no longer detects the pump does give cpu temp. the CPU fan in hwinfo is my exhaust fan corsair usually shows like 2200 rpms for the pump. the LED is dead doesnt even...
Forum: Cooling 07-27-2015, 04:35 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
Yeah you didn't help by what I wanted the temps...

Yeah you didn't help by what I wanted the temps are good I'm wanting to know why the led and rpm readouts are gone even in bios there's no cpu rpms
Forum: Cooling 07-27-2015, 01:44 PM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
I'm not getting any cpu or pump readouts is what...

I'm not getting any cpu or pump readouts is what I meant motherboard doesn't read the pumps rpms either. I getting my temps from hwinfo. Also the led is out
Forum: Cooling 07-26-2015, 05:10 AM
Replies: 17
Views: 2,861
Posted By Xnitro67
im about done with corsair coolers

this is my second cooler that turned into an issue. i have the h100i the led has randomly stopped working and it doesnt even come on when it first boots. rpms are at 900ish butcpu is somehow at 25c...
Showing results 1 to 25 of 44

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.