The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: headabovewater
Forum: Cooling 10-22-2018, 09:36 PM
Replies: 14
Views: 1,492
Posted By headabovewater
This makes sense. In the 2 months before I...

This makes sense. In the 2 months before I upgraded it could have been dead because I had the LED's off. My old case had a tiny window and I had no reason for it to be on. Will file with support....
Forum: Cooling 10-22-2018, 06:50 PM
Replies: 14
Views: 1,492
Posted By headabovewater
Yep. They are connected to the h115i pro.

Yep. They are connected to the h115i pro.
Forum: Cooling 10-22-2018, 06:33 PM
Replies: 14
Views: 1,492
Posted By headabovewater
Alright I switched to the original sata cable...

Alright I switched to the original sata cable with no results which makes sense. Here are some screenshots. I may be missing it in the USBDeview window but I do not think so.
Forum: Cooling 10-22-2018, 06:19 PM
Replies: 14
Views: 1,492
Posted By headabovewater
There is a very dim light on the water block and...

There is a very dim light on the water block and both 140mm fans are spinning. The AI overclocker in the bios acknowledges there is a cooler as it has a cooler rating but the cooler doesn't show up...
Forum: Cooling 10-22-2018, 02:50 PM
Replies: 14
Views: 1,492
Posted By headabovewater
This is exactly my issue but my H115i is not new....

This is exactly my issue but my H115i is not new. I had it working fine with my Asrock Z77 Extreme 4 motherboard and a i5 3507k. I upgraded to a z390 Asus Hero XI Wifi and a i7 8086k and now the...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.