The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: peterchiu.79
Forum: iCUE Software 10-12-2019, 12:04 PM
Replies: 3
Views: 570
Posted By peterchiu.79
Worked for me

Hi
Uninstalling the Corsair audio dongle and then restarting worked for me. Shame you have to do this.
I've had so many problems with my HS70.
I won't get Corsair ever again!
Forum: Audio 07-20-2019, 07:37 PM
Replies: 7
Views: 4,438
Posted By peterchiu.79
I got the same issue

Did you get it fixed?
My splitter didn't work. A new dongle didn't work. I tried an in-place windows reinstall. That didn't work.
There isn't a process I haven't tried.
My mic did work and then...
Forum: Audio 07-19-2019, 12:35 PM
Replies: 11
Views: 64,461
Posted By peterchiu.79
Did you ever get this fixed? I've got the same...

Did you ever get this fixed? I've got the same issue and I've tried EVERYTHING!!
Forum: Audio 07-07-2019, 02:43 PM
Replies: 6
Views: 2,292
Posted By peterchiu.79
HS60 mic not working

Did this ever get resolved? I've got the same issue with my HS60 mic. I've tried EVERYTHING i've read on line. The headset works on my phone and I've tried my old headset on my computer and that...
Forum: Audio 01-12-2019, 04:36 AM
Replies: 2
Views: 2,119
Posted By peterchiu.79
I'm having the same issue. It just happens...

I'm having the same issue. It just happens through Discord, not Skype and its not a volume setting as I've tried that.
I feel like there is a 'leak' where output audio is somehow being transmitted...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.