The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: DevBiker
Forum: iCUE Software 06-28-2018, 08:17 AM
Replies: 124
Views: 28,114
Posted By DevBiker
That's quite interesting. We had some issues, at...

That's quite interesting. We had some issues, at one point, with Avira causing Link grief as well.
Forum: iCUE Software 05-28-2018, 10:35 AM
Replies: 124
Views: 28,114
Posted By DevBiker
Static colors on the NoPro is an issue with the...

Static colors on the NoPro is an issue with the current release of iCue. It's been explained in multiple posts ... to work around the issue, use Color Shift and have the colors just barely off ......
Forum: iCUE Software 05-17-2018, 10:16 PM
Replies: 124
Views: 28,114
Posted By DevBiker
Just out of curiousity, is anyone having this...

Just out of curiousity, is anyone having this issue using any adapters (molex to SATA, for example)?
Forum: iCUE Software 05-07-2018, 01:30 AM
Replies: 124
Views: 28,114
Posted By DevBiker
Try restarting the Corsair Service. You may need...

Try restarting the Corsair Service. You may need to shut down iCue first (not always).
Forum: iCUE Software 05-04-2018, 08:58 AM
Replies: 124
Views: 28,114
Posted By DevBiker
What effect do y'all have configured on the...

What effect do y'all have configured on the lighting nodes?

NoPro or CoPro?

I'm looking for similarities across all of y'all that are reporting the same issue.
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.