The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: PeterPS
Forum: Corsair Link 08-06-2013, 01:00 PM
Replies: 104
Views: 79,541
Posted By PeterPS
I don't quite agree with all microsoft...

I don't quite agree with all microsoft decisions... like, blocking the boot to desktop option, and the damn multiuser login screen issue.. and few others
But in spite of that, windows 8 is a great...
Forum: Corsair Link 08-01-2013, 11:59 PM
Replies: 104
Views: 79,541
Posted By PeterPS
This is the thread I mentioned: ...

This is the thread I mentioned:
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=113981

BUT, I booted up to windows 8.1 now, it did some updates, and now I'm getting the same problem as you.
...
Forum: Corsair Link 08-01-2013, 05:08 PM
Replies: 104
Views: 79,541
Posted By PeterPS
Yes, at first I could only see my H100i with a...

Yes, at first I could only see my H100i with a miniUSB cable on an external USB port.

Then I searched for similar problems and found these steps:



That solved the problem with the internal...
Forum: Corsair Link 07-31-2013, 12:22 PM
Replies: 14
Views: 7,145
Posted By PeterPS
Sharkbite Take a look here: ...

Sharkbite

Take a look here:
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=120654

at post #7 and #8

Do you get similar errors reported on windows logs?
Forum: Cooling 07-30-2013, 11:18 PM
Replies: 2
Views: 1,677
Posted By PeterPS
I had some trouble at the begging with Win 8.1...

I had some trouble at the begging with Win 8.1 too.

With Corsair Link opened, change your internal USB header to another one on the mobo. It should detect after one or two seconds most.

If that...
Forum: Corsair Link 07-30-2013, 10:57 PM
Replies: 104
Views: 79,541
Posted By PeterPS
Did any one read my post? I did a clean...

Did any one read my post?

I did a clean install from Windows 8.1 [64] preview ISO, installed beta, and it IS working.

I just had to change the internal header and activate windows driver...
Forum: Cooling 07-30-2013, 04:26 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
Yep, I'll wait for the new version. Will report...

Yep, I'll wait for the new version. Will report here if it solves the problem on win 8.
Forum: Cooling 07-30-2013, 02:39 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
As I said before My current system is...

As I said before

My current system is running windows 8. [Post #1]

I had a secondary disk which I just had clean installed windows 8.1 from a MS .iso and just tried to install Corsair Link...
Forum: Cooling 07-30-2013, 12:36 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
I've already done that... I had a Win 8.1 clean...

I've already done that... I had a Win 8.1 clean install, without any drivers except of the video card.
It did work, with the beta version [2.4.4948]. I had some trouble with the USB internal...
Forum: Cooling 07-25-2013, 05:55 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
Well I don't think its another software or...

Well I don't think its another software or driver, as the only chage I made on my system that time was to install Corsair Link beta version.

These line says its and internal error


It is...
Forum: Cooling 07-25-2013, 05:44 PM
Replies: 7
Views: 5,930
Posted By PeterPS
I think I read somewhere that h100i did came with...

I think I read somewhere that h100i did came with a shin etsu thermal paste.. that was practically identical to Artic Silver 5 efficiency.

But anyway, you can search google for differences in...
Forum: Cooling 07-24-2013, 08:53 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
This 3 errors repeat several times in the logs: ...

This 3 errors repeat several times in the logs:

CorsairLink error:


.NET runtime error:
General


Details:
Forum: Cooling 07-24-2013, 08:45 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
Did that.. but I don't think that should affect...

Did that.. but I don't think that should affect something, as both installations were made as is it was only one OS.

Installed v2.4 nothing again, uninstalled and installed v2.3, nothing too.

I...
Forum: Cooling 07-24-2013, 07:42 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
I do not dual boot, Windows 8 and Windows 8.1...

I do not dual boot, Windows 8 and Windows 8.1 were installed on different drives, with all other drives unplugged at installation; so when I want to boot to Windows 8.1 I press F12 to BBS pop up, and...
Forum: Cooling 07-24-2013, 07:18 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
Yep. I think I forgot to reset to defaults...

Yep.

I think I forgot to reset to defaults before uninstalling.

But anyway, I had a recently clean install [from ISO] of windows 8.1, and tried to install Corsair Link v2.4.xxxx beta, and it...
Forum: Corsair Link 07-24-2013, 07:02 PM
Replies: 104
Views: 79,541
Posted By PeterPS
I have installed Windows 8.1 from the ISO file,...

I have installed Windows 8.1 from the ISO file, and Corsair Link 2.4 beta is working.

I had some trouble with the USB header, it didn't detected H100i at first, only my GTX 600Ti [temps and fan].....
Forum: Cooling 07-24-2013, 12:09 PM
Replies: 15
Views: 8,999
Posted By PeterPS
Corsair Link doesn't start

Hi guys,

Yesterday I decided to try the new Corsair Link 2 V2.4.4948... did everything as I should, uninstalled V2.3.4816, removed profiles, restarted, and just than installed the beta version.
...
Forum: SSD Firmware Update 06-05-2013, 04:38 PM
Replies: 44
Views: 28,745
Posted By PeterPS
After failing to update without changing...

After failing to update without changing anything...
I had to unplug all other drives [all spinning hard disks],
Changed IaStor driver to standart storahci [ there wasn't msahci driver listed as...
Forum: Overclocking and Benchmarking 09-10-2008, 02:33 PM
Replies: 6
Views: 7,017
Posted By PeterPS
I have run some diff settings... at the moment Im...

I have run some diff settings... at the moment Im settled with this one:

http://www.houseofhelp.com/forums/attachment.php?attachmentid=4140&stc=1&d=1221071275...
Forum: Overclocking and Benchmarking 09-02-2008, 08:31 AM
Replies: 6
Views: 7,017
Posted By PeterPS
Hello! What does the Comand Rate do? I've...

Hello!

What does the Comand Rate do?
I've read on that Anandtech P5E3 overclocking review, but for real I can't see any diff on my system.

I've found a very good setting:
FSB Strap 200MHz...
Forum: Overclocking and Benchmarking 08-24-2008, 08:38 PM
Replies: 6
Views: 7,017
Posted By PeterPS
Hey Derek, I tried your settings but it just...

Hey Derek,

I tried your settings but it just won't POST with DRAM @ 1600.
Its too much for these 1333 Cas9 modules.

What I'm currently running is:

Ai Overclock Tuner = Manual
eXtreme...
Forum: Memory 08-21-2008, 02:33 PM
Replies: 7
Views: 5,018
Posted By PeterPS
Sure, but at thes FSB clocks there's no 1333...

Sure, but at thes FSB clocks there's no 1333 option on my P5E3... only 1200 and 1600.

If i set to 1200 can I lower the timings? maybe Cas 7?
Forum: Overclocking and Benchmarking 08-21-2008, 02:20 PM
Replies: 6
Views: 7,017
Posted By PeterPS
TWIN3X2048-1333C9 @ 1600MHz [P5E3 Deluxe + E8400 @ 3.6GHz]

Hello!

I have posted on Compatibility area.. but I think its an onverclocking issue now.
http://www.houseofhelp.com/forums/showthread.php?t=72067


I intended to run my E8400 @ 4.0GHz
FSB...
Forum: Memory 08-21-2008, 11:02 AM
Replies: 7
Views: 5,018
Posted By PeterPS
After reading some more about Intel's E8400 I...

After reading some more about Intel's E8400 I decided to go another way... I'll be a little more kindfull with my processor... setting it to 3.6GHz only.

My setting now are:
FSB - 400MHz
Strap...
Forum: Memory 08-19-2008, 04:06 PM
Replies: 7
Views: 5,018
Posted By PeterPS
Hm, you mean like lowering multiplier to 8 and...

Hm, you mean like lowering multiplier to 8 and setting FSB Strap to 500MHz?
Isn't that too much for E8400/P5E3 ?
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.