The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: saione
Forum: Corsair Link 05-16-2013, 02:21 PM
Replies: 5
Views: 3,094
Posted By saione
Yeah !!!! You are right !!!! I understood later...

Yeah !!!! You are right !!!!
I understood later the meaning.
Thanks
Forum: Corsair Link 05-16-2013, 11:37 AM
Replies: 5
Views: 3,094
Posted By saione
Thanks. Very strange behaviour by SSD's...

Thanks.
Very strange behaviour by SSD's software....
Forum: Corsair Link 05-16-2013, 11:21 AM
Replies: 5
Views: 3,094
Posted By saione
Question Corsair Link - High Tempeature on SSD Samsung 840Pro

Hi
I just installed a SSD by Samsung Model 840Pro for the Operative System (Win 7 64 bit).
In the case the SSD is installed just on the lower bay below the two other Seagate's hard disks.
...
Forum: Corsair Link 05-03-2013, 01:09 PM
Replies: 2
Views: 4,047
Posted By saione
Cool Corsair Link Groups and temperature

Hi
I attached the print screen of my settings.

In particular:

H80i is in Group 1 controlling (fans, pump, and temparature)
I7 975 is Group 2
Graphic card is Group 3

Is this setting...
Forum: Corsair Link 05-03-2013, 12:58 PM
Replies: 4
Views: 2,831
Posted By saione
It works now .... simply the fan was not into the...

It works now .... simply the fan was not into the same group of the GPU temperature !!!
Forum: Corsair Link 04-30-2013, 09:04 AM
Replies: 4
Views: 2,831
Posted By saione
Corsair Link seems non controlling Graphic Card fans vs. Temperature

Hi guys!
Finally i succeded in runing CL at startup.

Running a new game on the pc i notided that the fan my graphic card (SAPPHIRE HD4890 Toxic) remained at low speed heating up the chippset of...
Forum: Corsair Link 04-30-2013, 08:58 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
Yes i'm using it !

Yes i'm using it !
Forum: Corsair Link 04-26-2013, 01:10 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
Finally it seems working. Adding both corsairLink...

Finally it seems working. Adding both corsairLink and hardwaremonitor to windows startup !!!
Forum: Corsair Link 04-24-2013, 11:12 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
Done! Process is there (only CorsairLynk2.exe...

Done!
Process is there (only CorsairLynk2.exe and not Corsairhardwaremonitor.exe

"Run at Windows startup" is ticked in the software.

???????????
Forum: Corsair Link 04-24-2013, 12:07 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
I checked the Task Scheduler. Corsair Lynk is...

I checked the Task Scheduler.
Corsair Lynk is there and it is set to start for me that i have the highest privileges.

Help please.
Forum: Corsair Link 04-23-2013, 06:30 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
New update ! Very strange behaviour: sometimes...

New update !
Very strange behaviour: sometimes Corsair Link is working and loads at startup.
Sometimes it doesn't load even if i tun the batch file above and I removed the utilities.

I do not...
Forum: Corsair Link 04-20-2013, 07:00 AM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
Thanks a lot for the help. I succeded in...

Thanks a lot for the help.
I succeded in loading it in the startup sequence. I removed tuneup utilities that created the problem (I do not know why).

:-)
Forum: Corsair Link 04-18-2013, 10:16 PM
Replies: 14
Views: 14,284
Posted By saione
Woah! Corsair Link not loading at Win7 64bit startup

Hi.
I just installed H80i on my pc running with Win 7 64bit.
When i start the PC the fans of H80i are running fast and noisy and until Link 2 is loaded they do not reduce the speed (quiet mode).
...
Forum: Cooling 04-18-2013, 11:36 AM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
Yes I did, apparently without any results! ...

Yes I did, apparently without any results!
:confused:
Forum: Cooling 04-18-2013, 02:15 AM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
Hi again. I tried several combinations, but no...

Hi again.
I tried several combinations, but no results! Corsair Link 2 doesn't want to load at startup!

I removed all hardware utilities leaving only it at startup but it doesn't load.
It runs...
Forum: Cooling 04-16-2013, 02:53 PM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
Thanks This is my suspect. I will try and refer...

Thanks
This is my suspect. I will try and refer abt it.

:-)
Forum: Cooling 04-15-2013, 11:47 PM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
Done. It doesn't work! Very strange.

Done.
It doesn't work!
Very strange.
Forum: Cooling 04-15-2013, 10:14 PM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
I did. I both selected to sun at startup and...

I did.
I both selected to sun at startup and start minimized.
But it doesn't work !
Forum: Cooling 04-15-2013, 09:18 PM
Replies: 19
Views: 7,537
Posted By saione
Important Corsair Link not loading at Win7 startup

Hi.
I just installed H80i on my pc running with Win 7 64bit.
When i start the PC the fans of H80i are running fast and noisy and until Link 2 is loaded they do not reduce the speed (quiet mode).
...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.