The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   iCUE Software (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=280)
-   -   Lighting Node Pro profile without iCue open (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=180468)

PhotonWolfsky 08-19-2018 05:26 PM

Lighting Node Pro profile without iCue open
 
Over the past couple posts I've made, I've slowly gained information I've wanted for a setup I've been trying to make for myself.

As it stands, I've managed to have macros separated per keyboard (using Autohotkey to override regular function) and I've managed to save different lighting profiles to each keyboard (one lighting profile for my typing board and a different one for my macro board).

However, now I have an issue. Since I have to close iCue to let the profiles read from hardware (otherwise both boards inherit the same profile because iCue for some reason can't apply profiles separately through software)... closing iCue leaves my Lighting Node set on the default rainbow effect. In iCue, I don't see an option for saving profiles to the device like the keyboards offer.

Is there any way to get simple lighting onto the Lighting Node without iCue being open? This also serves as future information since I am getting a set of Vengeance Pro RBG soon and don't want my memory sticks to be vegetating due to profile issues.

DevBiker 08-19-2018 05:28 PM

The Vengeance Pro RGB will run in the hardware. Right now, however, the fans will not. This is something that Corsair is looking into but there's no ETA on a fix.

PhotonWolfsky 08-19-2018 06:27 PM

Any ideas on whether the LED strips connected to a Lighting Node run off hardware? I can't seem to find any options to save profiles for the Node.

c-attack 08-19-2018 06:42 PM

In Link, they will keep their saved lighting setting. In iCUE, everything except the new RAM goes spiral rainbow (or occasionally dark).

PhotonWolfsky 08-20-2018 01:57 AM

Yeah, no dice on Link working. It just tells me that the Node is controlled by iCue and I don't see any way of removing the Node from iCue's control.

If the memory RGB can have lighting profiles saved, then I don't need to worry about that, but it just seems like the Lighting Node is the only issue when it comes to iCue...

c-attack 08-20-2018 07:30 AM

If you have them both installed, iCUE is in control. Link is still necessary for a few legacy devices and that program physically lies in a different location. iCUE sits in the same place CUE 2 would be, so that is a direct replacement. You would need to remove iCUE to have lighting playback.

The saved "playback lighting" is there underneath, but iCUE overwrites it with rainbows. Every one in a while my saved white will shine through on a BIOS change when the devices are cut off for a moment. Starting with iCUE 3.5, the Pro pumps will show their real saved lighting on cold boot, but restarts and quitting iCUE still bring rainbows. Unfortunately, your RAM is the only thing that can do this with iCUE. Everything else is going to be rainbows from keyboards to fans to strips.


All times are GMT -4. The time now is 08:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.