The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Corsair Link (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Need Help ASAP! (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=113976)

smithy1294 01-07-2013 01:37 PM

Theres gotta be some way :@ :(

Ripshod 01-07-2013 01:41 PM

It's only a temp fix. I've got my fingers crossed that the new software (whenever it lands) includes drivers written specifically for the H80i/H100i.

That's the way i see it.

106 posts and we still haven't sorted it. It's the HID drop-out that's causing this, and I have no fix for that (yet)

I'm sure I asked before. is it an Asus mobo?

smithy1294 01-07-2013 01:43 PM

How can we be sure, cos theres no sound of the device disconnecting or anything and if i go into device manager afterwards im certain the device still remains, CorsairLink just cannot find it again even if i restart the service it only finds it if i restart the computer all together

Ripshod 01-07-2013 01:45 PM

The drivers just drop, there won't be a dsconnect signal.

smithy1294 01-07-2013 01:46 PM

Ffs corsair!!!

Ripshod 01-07-2013 01:51 PM

Not necessarily Corsair's fault. What's your mobo?

I'll explain.
I know for a fact your cooler is okay. I also know the CorsairLink software is okay.
What I don't know yet what is causing the drivers to drop.
Hence my mobo question.

smithy1294 01-07-2013 01:52 PM

I dont understand how it works for some people and not others, and i had it working once like first time ever but then i turned off computer came back 30mins later re booted and it wasnt working so system restored and its never worked since, i think thats how my LEDS are cycling cos i was messing with the LED setting but i didnt think i saved any an if i did it would only save to a profile which is no longer there anyway surely

Motherboard:

Gigabyte Z68X-UD3P-B3, i've had a look an no USB drivers on the site other than USB3.0 ones which i have

Ripshod 01-07-2013 01:58 PM

Last question then you can get some rest for a bit while I chat with Gigabyte.

What keyboard/mouse?

Something else I should have asked earlier ffs:

Which version of the intel RST drivers are you running?

smithy1294 01-07-2013 02:01 PM

Keyboard is a USB Logictech k300 and mouse is a USB Steelseries Xai

Ripshod 01-07-2013 02:14 PM

Have you got a spare keyboard laying around you could try?

smithy1294 01-07-2013 02:16 PM

No but i dont actually need a keyboard i dont have a login so i wont need a keyboard

Ripshod 01-07-2013 02:17 PM

Getting somewhere. Do you have Intel's Rapid Storage Technology drivers installed. If so which version?

Could try the firmware update without the keyboard as it's all mouse.

smithy1294 01-07-2013 02:19 PM

i think so but where would this be mentioned?

Ripshod 01-07-2013 02:22 PM

Device manager? Being and AMD fanboy I wouldn't know the ins and outs of it. Suffice to say the more recent intel RST drivers clash with CorsairLink. I'm hunting through forums now to find a version and download for you.

smithy1294 01-07-2013 02:24 PM

Then lets go with i havent got these drivers and see where that takes us


All times are GMT -4. The time now is 09:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.