The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Corsair Link (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Need Help ASAP! (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=113976)

smithy1294 01-07-2013 08:29 AM

Right its installed, still have no devices and in Options then Devices it doesnt see the Hydro usb thing that 2.2 did

Ripshod 01-07-2013 08:37 AM

Now things are getting really wierd.

It's recognised correctly in device manager but not by the software that's need to flash the firmware.

Honestly? Now I'd personally use it as is til we find an answer. No point leaving broken files all over your drive. Maybe corsair will see this issue and provide some custom drivers for us? We can but hope.

I don't think you should go any further for now. I'm still absorbing all the various info on these forums. Just consider it a H100 til we find the answer??

Unless one of the gurus pop in and give us the answer.

I'm embarassed. I'm feeling like I've been chasing my tail and wasting your time. I'm sorry I can't be more help atm.

smithy1294 01-07-2013 08:45 AM

Right just did the whole 10min power hard reboot thing and its detected it in Corsair 2.1.7 now do i flash it like you said earlier?

Ripshod 01-07-2013 08:49 AM

If you need to. Sometimes the firmware update can brick these coolers.
If you have a problem that needs the firmware update then yes, do it. Otherwise I recommend waiting til a newer (read 'better') firmware is released.

smithy1294 01-07-2013 08:51 AM

This is ******, i pay money for all this 'awesome new software' that doesnt bloody work! :( i just wanted to detect my h100i and ax860i and be able to change the fan speeds and stuff, this is crap

Ripshod 01-07-2013 08:54 AM

Then do the update if you want to control the fans.
Remember that 2.1.7 may lose the unit after the update - that's when you should uninstall 2.1.7, delete the corsair folder, reboot and install 2.2.0.
That will give you full control

c**p is a strong word, but I agree

smithy1294 01-07-2013 08:55 AM

it didnt update it said ERROR loading the FW file again :@

Ripshod 01-07-2013 08:56 AM

did you extract the s19 file from the zip. Make sure you have the right one (best way to make sure is to download it from Corsair's main site)

smithy1294 01-07-2013 08:56 AM

H100i_v1.0.4.s19
is what i tried?

Ripshod 01-07-2013 08:59 AM

Wow. Some say use 2.1.1 for the flash, but from what I know 2.1.7 was the first with the H80i/H100i bootloader, which is needed for the flash.
If you read the stickied firmware guide it does say 2.1.1 for the flash. i used 2.1.7 without issue.

**try the 2.1.1**

smithy1294 01-07-2013 09:01 AM

i cant see where it says that they used 2.1.1

Ripshod 01-07-2013 09:02 AM

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=112507

We have peeps using 2.1.1, and others that have to use 2.1.7

Different advice from different people makes this all the more confusing.

smithy1294 01-07-2013 09:26 AM

ffs you cant even update the FW with 2.1.1 :@

smithy1294 01-07-2013 09:29 AM

All I want to do is be able to control my fans for my h100i through its pump thing, how hard is that! :(

smithy1294 01-07-2013 09:39 AM

Just did major system restore before i put anything Corsair related on and it went found new hardware 'Integrated USB bridge' which it has never done :eek: :confused:


EDIT:

And then it failed :@


All times are GMT -4. The time now is 10:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.