The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Corsair Link (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Need Help ASAP! (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=113976)

Ripshod 01-07-2013 02:31 PM

Try going into device manager and expanding the 'Storage controllers. If there's an intel in there right click > properties> driver tab. That will tell us the version methinks

We can't assume, we need to know for sure

Ripshod 01-07-2013 02:38 PM

I'm stumped lol.

We had problems installing the drivers in the first place, so it could be the keyboard, do you want to try booting with just the mouse? Should be okay for what we want to do

smithy1294 01-07-2013 02:39 PM

ha sorry took so long they werent in the correct place and i think they called something different but i think this is them

Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C26
Driver version:9.2.0.1021

Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C2D
Driver version:9.2.0.1021

No idea if thats it but thats all i got :/

Edit: Yeh i'll boot like that now, what we looking for just to see if CL detects anything?

Ripshod 01-07-2013 02:47 PM

Those drivers are fine. I was on about storage controllers for your HDDs. Leave that for now and boot without keyboard.

smithy1294 01-07-2013 02:49 PM

Holy cheese batman it works everything is there? So if I set up a profile and everything then plug my keyboard in I can continue as normal even if I have to boot without keyboard everytime I don't mind :D :D :D you have all my love in the world right now lol

Ripshod 01-07-2013 02:53 PM

Yes!!!!!

woohooo!!!

Now I'm buzzin for ya ;)

Had to be that or the ahci drivers. nice one.

Ripshod 01-07-2013 02:54 PM

Once you set a profile you don't even need to run the software, unless you want to watch it, or need the LEDs to change colour. :P

Another entry for my little black book lol

Thank Gigabyte for the help m8, not me!!

smithy1294 01-07-2013 02:58 PM

yeh as soon as i plugged the keyboard in an open CL no devices? HAHAHA thats stupid but yeh i set up a profile and that and i dont need it in systray? AWESOME i thought it only worked when it was open lol thanks so much and yeh i'll make sure to stick around see who else i can help out :)

Ripshod 01-07-2013 02:59 PM

Don't quote me on that, but my profiles seem to 'stick'

You got some good knowledge there, treat it well.

Adding a 'Hardware with known issues' to the driver install guide.

smithy1294 01-07-2013 03:18 PM

Hahaha just had CL open for a while and now all my rpms are back and i can see in real time even with the keyboard plugged in, weird stuff here, now one quick question i can hear the pump noise the buuuuuzzzz stop buuuuuuzzz repeatedly i thought they fixed this from the h100?

Ripshod 01-07-2013 03:20 PM

That's the fan control working (coil buzz). Don't worry and don't do anything about it til the new firmware is out, Corsair have already said they'll fix it.

Can you hear it with the case closed?

smithy1294 01-07-2013 03:23 PM

yeh but not much an i normally always have my speakers or headphones on so its not a big big deal but i would prefer it fixed an every now an then it goes a way an comes back


All times are GMT -4. The time now is 08:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.