The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Audio (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=207)
-   -   VOID Wireless spamming beeping sounds when charging. (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=157422)

haxorsnake 03-24-2016 08:09 PM

VOID Wireless spamming beeping sounds when charging.
 
I recently have had problems with my VOID wireless headset and the problem is that whenever I try to charge the headset it starts to spam all these connecting reconnecting sounds. They happen so fast sometimes too it gets really annoying. It happens with I connect the charger to the headset. But what is weird is that it also happens when I try to use my power outlet and an usb adapter to charge it. So I thought it was something with my computer but I seems that it has something to do with the headset or the drivers. I am not really good at this kinda stuff so I can't really know what is wrong and what I can do to fix it.

I have tried some stuff from other threads that was kinda similar but none has worked thus far.

Here is a list of the things I have tried:
-Reconnecting the dongle with the headset.
-Holding the dongles button for 15 seconds while it is unplugged.
-Reinstalling CUE
-Not using CUE(problem still happens)
-Changing different setting within CUE, still no fix.
-Using different USB cables, problem still occurs.
-Reinstalling drivers for the headset. I am not so sure if I did this one right so i'm kinda considering getting more help on this one, and doing it correctly. But what I did still didn't fix the issue.

This has been going on for quite a while now and I have somewhat gotten used to it but I will never get over it. As it is really annoying getting these interrupting sounds whenever I am working or just relaxing using the headset.

Thanks for reading if you did. And if you can help me please post any stuff that I can try. I would really appreciate the help.

n3m37h 03-24-2016 10:38 PM

Sounds like a faulty micro USB port M8

haxorsnake 03-25-2016 06:28 AM

On the headset? It is brand new so I hope that isn't the case.

Toasted 03-25-2016 06:47 AM

Try charging the headset on a different computer. Does it do the same thing?

haxorsnake 03-25-2016 05:09 PM

Still happens

n3m37h 03-25-2016 09:19 PM

Take it back and get a new set m8, manufacturing errors do occur


All times are GMT -4. The time now is 01:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.