The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Hydro X Custom Cooling (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=303)
-   -   Temp sensor issue (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=200029)

capricorn123290 09-19-2020 09:20 PM

Temp sensor issue
 
the temperature sensor is plugged into port 1 on the commander pro and it is the only sensor plugged in. I am unable to set custom fan curves for the pump as it says that I need to plug the sensor into port one (it is). the commander pro is showing a temperature on the commander pro status screen along with the three voltages 3.3,5 and 12v. I take this to mean that it is indeed reading the sensor.

Is there something I'm missing to get it to recognize the temp probe?

capricorn123290 09-19-2020 09:23 PM

for the XD5 pump if I wasn't' clear

c-attack 09-19-2020 10:37 PM

It seems like you are stuck in the Hydro X “tuning”. The custom curves don’t care what you pick for the sensor and it doesn’t have to be in slot 1.

Performance tab, click + to create a new curve. A graph will appear below. In the Sensor drop menu, scroll until you find Commander Pro Temp #1. Now set the temp/speed points. Don’t forget to apply the curve to the pump. Both will be yellow when active.

capricorn123290 09-20-2020 05:15 AM

That got it! I didn't realize that I had to add another curve as I thought something was not reading. I was going of the fact that I couldn't use the presets. Thanks for the help.


All times are GMT -4. The time now is 04:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.