The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2013, 10:52 PM
skizo's Avatar
skizo skizo is offline
Registered User
skizo's PC Specs
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
POST ID # = 687812
skizo Reputation: 10
Default H100i... no color options?

I just did a reinstall of Windows and so I had to reinstall Corsair Link software as well. It looks like the option to change the color of the LED has gone away. Surely that isn't right and it's just moved somewhere and I can't find it....

Not being able to change the LED color is destroying the internal color scheme I have and eliminates the entire reason for choosing the cooler in the first place. Help?

EDIT: figured it out through a reg edit.

Last edited by skizo; 12-17-2013 at 01:31 AM.
Reply With Quote


Did you find this post helpful? Yes | No
  #2  
Old 12-17-2013, 08:37 AM
Ahvgust Ahvgust is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
POST ID # = 687852
Ahvgust Reputation: 10
Default

I have the same problem, if you could explain how you fixed it, I would be very grateful :D thanks
Reply With Quote


Did you find this post helpful? Yes | No
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.