The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2012, 11:42 AM
Circumnavigate Circumnavigate is offline
Registered User
Circumnavigate's PC Specs
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
POST ID # = 568969
Circumnavigate Reputation: 10
Default Vengeance 1500 driver problems :(

The headset began to not work and no sound would come out of it, I tried to uninstall the drivers, after uninstalling the drivers the headset began to work, once I install the driver it no longer works at all. I tried to use driver sweeper to remove all traces of drivers and doing a fresh install of these vengeance 1500 drivers many a times to no effect. When I click on the Corsair USB headset icon in the start menu it tells me to plug in my Vengeance 1500 headset although it is already plugged in and I installed the driver.
Reply With Quote


Did you find this post helpful? Yes | No
  #2  
Old 03-26-2012, 06:34 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,290
POST ID # = 569214
RAM GUY Reputation: 10
Default

Let's try and replace them, please use the link on the left and request an RMA.
But I would try them on another system just6 to be sure it is not some other issue with this system if you can.
Reply With Quote


Did you find this post helpful? Yes | No
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.