The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 09-13-2018, 08:10 AM
Spynx Spynx is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
POST ID # = 972550
Spynx Reputation: 10
Default

Hello,
I just registered here to give this thread a bump.
I build an AIO in a professionally used rig which is exclusively used via RDP.
This behaviour is really troublesome for monitioring temps/performance.

I would really apreciate if this got somehow fixed or a workaround is provided.

Cheers
Reply With Quote
  #17  
Old 10-12-2018, 06:31 PM
BusinessClass BusinessClass is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
POST ID # = 976189
BusinessClass Reputation: 10
Default Must work with RDP

Currently, three AX1200i power supplies, numerous 120mm fans, and a "COMMANDER PRO" device are in use at my place of work. All of these devices were purchased at my request.

After spending a substantial amount of time trying to figure out why the "COMMANDER PRO" could first not be updated with the latest firmware and later why the device would not be recognized by iCue, I found this thread.

The machine in which the "COMMANDER PRO" is installed is nearly EXCLUSIVELY used via RDP.

So, like Spynx, I registered on this forum to bump this thread.

I need to monitor this computer remotely.
Lack of RDP support in iCue with the "COMMANDER PRO" is not acceptable -especially considering the price paid for it.

Please fix it.

Thanks and have a nice day.



Quote:
Originally Posted by Spynx View Post
Hello,
I just registered here to give this thread a bump.
I build an AIO in a professionally used rig which is exclusively used via RDP.
This behaviour is really troublesome for monitioring temps/performance.

I would really apreciate if this got somehow fixed or a workaround is provided.

Cheers

Last edited by BusinessClass; 10-12-2018 at 06:46 PM. Reason: Added Corsair equipment.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-19-2019, 07:54 AM
Spynx Spynx is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
POST ID # = 994851
Spynx Reputation: 10
Default

Any news yet?
Reply With Quote
  #19  
Old 02-19-2019, 12:58 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,398
POST ID # = 994881
DevBiker Reputation: 83
Default

Nope, no news.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.