The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #61  
Old 12-25-2017, 07:50 PM
lsd412 lsd412 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
POST ID # = 932299
lsd412 Reputation: 10
Default

also i have messaged the corsair dude in this forum
Reply With Quote


  #62  
Old 12-25-2017, 07:52 PM
lsd412 lsd412 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
POST ID # = 932300
lsd412 Reputation: 10
Default

adkfg9qrygfhscc d9uyfguesE DCSU
Reply With Quote


  #63  
Old 01-03-2018, 06:31 PM
FireExpress FireExpress is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
POST ID # = 933604
FireExpress Reputation: 10
Sad k55 disconecting

hello i just got the corsair k55 1 hour ago. And when i started my pc it kept making a usb connecting and diconecting sound and it this keyboard. everything is up to date and the cue is. any ideas??
Reply With Quote


  #64  
Old 01-03-2018, 06:33 PM
FireExpress FireExpress is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
POST ID # = 933607
FireExpress Reputation: 10
Default

hello i just got the corsair k55 1 hour ago. And when i started my pc it kept making a usb connecting and diconecting sound and it this keyboard. everything is up to date and the cue is. any ideas??
Reply With Quote


  #65  
Old 10-02-2018, 12:42 AM
eerydescent eerydescent is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
POST ID # = 974938
eerydescent Reputation: 10
Sad Exact same experience.

Quote:
Originally Posted by dkopsieker View Post
The EXACT same thing, to the letter, is happening to me. Please let me know what you find out. I uninstalled CUE altogether, and keyboard working great so it has to be an issue with CUE, i would think.

Just bought the keyboard and mouse yesterday.

Thanks
I just uninstalled CUE myself and had the same exact result immediately! CUE should really do something about this if it is happening to so many customers! ): I really hate having to leave my RGB keyboard at it's original color presets...
Reply With Quote


  #66  
Old 01-02-2019, 03:43 PM
Osiris Nephtys Osiris Nephtys is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 987978
Osiris Nephtys Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
If its possible, see if you can use the keyboard on a different machine to see if the problem persist over. I've tried to reproduce it here but cannot do so on any of our machines in the lab.

If the keyboard issue does persist, let me know so I can get it back for analysis and Ill exchange it with a new one for you.
I connected the k55 to my friends pc, it showed up in his icue, but everything had a huuuuuge delay ( changing colour settings) and the keyboad also had a delay in typing/ changing the brightness. His ram usage skyrocketed and so did his cpu usage.
I have updated everything on my machine, from corsair link to the drivers to icue but it is not showing up in icue. The keyboad works perfectly for me, but i would like to be able to customize my colour settings and macro keys.
Reply With Quote


Reply

Tags
k55 cue dis/connecting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.