The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Spanish Language Support > Corsair Link (Spanish)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2015, 11:14 AM
IgnasiNM IgnasiNM is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 2
POST ID # = 818337
IgnasiNM Reputation: 10
Default Error gráfico en temperaturas W10

Hola, desde las 2 últimas versiones de CorsairLink las temperaturas tienen un error gráfico. ¿Cómo puedo solucionarlo? He reinstalado, cambiado idiomas, etc y siempre se ve igual. Adjunto un screenshot.
Attached Images
File Type: jpg errorCL.jpg (379.9 KB, 170 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2015, 12:21 PM
Corsair Roland Corsair Roland is offline
Corsair Employee
Corsair Roland's PC Specs
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 27
POST ID # = 822869
Corsair Roland Reputation: 10
Default

Hola, Estas usando Windows 10 correcto? Esto ocurre donde hay una coma separando un número. Esto se arreglará pronto.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.