The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 2.X > CUE 2.X SDK

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2017, 07:34 PM
micky2171 micky2171 is offline
Registered User
micky2171's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Durham, United Kingdom
Posts: 12
POST ID # = 932730
micky2171 Reputation: 10
Post [Release] CUE Corsair PUBG Health Lighting

This will light up your Corsair Devices (Except Headphone Stand as its currently not supported by the SDK) with the same colour as your PUBG health bar by using Node JS.

I haven't made a video on it because its not really a big project of mine and its still buggy atm (a few out of memory errors at points of the infinite loop)

^ If anyone can help me fix this issue. ^
either comment here, or join my new `empty` discord https://discord.gg/wkdmu4g

https://github.com/MickyDNet/pubg-health-corsair
Attached Files
File Type: zip pubg-health-corsair-master.zip (11.7 KB, 81 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2017, 11:49 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 476
POST ID # = 932768
hastegag Reputation: 10
Default

no wonder i get schooled in pubgee! :) Read through it, nice script. Not sure why F6 would do that to you...

I am no expert, but maybe your set interval could be increased beyond a quarter second? that may be part of the issue if the robot and the cue object cant iterate through quickly enough and maybe each time somethings getting lost. Just a thought. I have pubg but i like never play and would like to avoid a vac ban :)
Reply With Quote
  #3  
Old 12-29-2017, 08:50 AM
micky2171 micky2171 is offline
Registered User
micky2171's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Location: Durham, United Kingdom
Posts: 12
POST ID # = 932835
micky2171 Reputation: 10
Woah!

Quote:
Originally Posted by hastegag View Post
no wonder i get schooled in pubgee! :) Read through it, nice script. Not sure why F6 would do that to you...

I am no expert, but maybe your set interval could be increased beyond a quarter second? that may be part of the issue if the robot and the cue object cant iterate through quickly enough and maybe each time somethings getting lost. Just a thought. I have pubg but i like never play and would like to avoid a vac ban :)
As I’m sure you know, from looking through the script, it can’t get you VAC banned.
It looks at a pixel on your screen and replicates it onto your keyboard. Therefore not modifying the PUBG exe in any way.

I will try to change the interval and see if it makes any difference.

Mick
Reply With Quote
  #4  
Old 12-29-2017, 12:05 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 476
POST ID # = 932860
hastegag Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by micky2171 View Post
it can’t get you VAC banned
I have no idea what would or wouldnt. I know I tried making a circle jumping script for offline in reflex and it recognized it like almost right away and said messages about anti cheat and it stopped allowing non physical input...I know those anticheat measures are aggressive sometimes, I just dont know how they go about it.

health meter isnt my biggest problem in PUBG anyways its usually getting killed by someone you dont see...
Reply With Quote
Reply

Tags
cue, javascript, nodejs, sdk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.