The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Spanish Language Support > Corsair Link (Spanish)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2016, 11:20 AM
PolifemoX PolifemoX is offline
Registered User
PolifemoX's PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
POST ID # = 839735
PolifemoX Reputation: 10
Default Corsair link y Windows 10

Tengo una fuente AX1500i y una refrigeracion refrigeración líquida H110i Gtx.
Es problema es que con la versión 4 de Clink no me detecta la fuente y sin embargo con la última versión de Clink 3 me detecta las dos cosas pero aparece el error gráfico comentado en otro hilo.
El Clink 4 lo puse recién instalado Windows 10, sin tener instalado antes Clink 3.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-28-2016, 11:26 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,155
POST ID # = 839736
red-ray Reputation: 81
Default Es un error conocido en CL4,

Es un error conocido en CL4, ver http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=155711
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.