The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-26-2018, 04:05 AM
mostafaahmadi mostafaahmadi is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
POST ID # = 970223
mostafaahmadi Reputation: 10
Default ram corsair

hi-I'm the architect, the system is shut down and not turned on. My ram is a corsair. Can it be from ram memory
Reply With Quote


  #2  
Old 08-26-2018, 04:44 PM
Corsair Art's Avatar
Corsair Art Corsair Art is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 543
POST ID # = 970314
Corsair Art Reputation: 14
Default

Quote:
Originally Posted by mostafaahmadi View Post
hi-I'm the architect, the system is shut down and not turned on. My ram is a corsair. Can it be from ram memory
Hi, I'm sorry but we'll need much more info to be able to help.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.