The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 01-27-2018, 11:34 AM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 937633
IDK-TBH Reputation: 10
Default

So if i had the 3 ML fans connected to the Cooler (h150i). and the 3 LL fans connected to the Commander pro. There would be no interference and it would all work fine right. Can you post some pics of your radiator setup? So if there are 6 fans on one radiator but only 3 are wired into the radiator itself everything will still work fine yes?

Also where would you recommend putting the 4 temp sensors that come with the CPro and where did you put them.
Reply With Quote


  #47  
Old 01-27-2018, 01:22 PM
7OMM 7OMM is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 19
POST ID # = 937648
7OMM Reputation: 10
Default

dude if you do decide on on the kraken X62 it will have to be front mounted unless you buy the new mirror case as this is the only case that supports a 280mm rad up top from my research.

right up until i seen the mirror case i was going to run the smaller x52 up top as this one is only a 240mm rad and should fit in the top of the 570x case.

have you started buying your parts yet?.
Reply With Quote


  #48  
Old 01-27-2018, 01:51 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 937654
IDK-TBH Reputation: 10
Default

That part list is outdated. Most of that has changed now.
Reply With Quote


  #49  
Old 01-27-2018, 01:55 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,325
POST ID # = 937656
Zotty Reputation: 49
Default

Quote:
Originally Posted by IDK-TBH View Post
So if i had the 3 ML fans connected to the Cooler (h150i). and the 3 LL fans connected to the Commander pro. There would be no interference and it would all work fine right. Can you post some pics of your radiator setup? So if there are 6 fans on one radiator but only 3 are wired into the radiator itself everything will still work fine yes?

Also where would you recommend putting the 4 temp sensors that come with the CPro and where did you put them.
Yep that would work fine dude..


're probes


I have 1 on back of my mother board and one on my system ssd. And the other two monitor air temps in the case....
__________________
Reply With Quote


  #50  
Old 01-28-2018, 05:28 AM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 937730
IDK-TBH Reputation: 10
Default

So it seems like the RGB part of my build is sorted. Could you please look through the part list bellow and tell if it will all works i can make etc etc. Also where did you get your cables from (the braided ones that look nice)

Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor
Zotac - GeForce GTX 1070 8GB Mini Video Card
VENGEANCE® RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit (CMR16GX4M2C3000C16)
Crystal 570X RGB Mirror Black Tempered Glass, Premium ATX Mid Tower Case
Hydro Series™ H150i PRO RGB 360mm Liquid CPU Cooler
CORSAIR RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
CORSAIR RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
CORSAIR Commander PRO
LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan — 3 Fan Pack with Lighting Node PRO
Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard
RMi Series™ RM650i — 650-Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU (UK Plug)
Samsung - 960 EVO 250GB M.2-2280 Solid State Drive
Seagate - Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
Force Series™ LS 240GB SATA 3 6Gb/s SSD

Last edited by IDK-TBH; 01-28-2018 at 05:30 AM.
Reply With Quote


  #51  
Old 01-29-2018, 04:51 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,325
POST ID # = 937969
Zotty Reputation: 49
Default

Quote:
Originally Posted by IDK-TBH View Post
So it seems like the RGB part of my build is sorted. Could you please look through the part list bellow and tell if it will all works i can make etc etc. Also where did you get your cables from (the braided ones that look nice)

Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor
Zotac - GeForce GTX 1070 8GB Mini Video Card
VENGEANCE® RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit (CMR16GX4M2C3000C16)
Crystal 570X RGB Mirror Black Tempered Glass, Premium ATX Mid Tower Case
Hydro Series™ H150i PRO RGB 360mm Liquid CPU Cooler
CORSAIR RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
CORSAIR RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
CORSAIR Commander PRO
LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan — 3 Fan Pack with Lighting Node PRO
Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard
RMi Series™ RM650i — 650-Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU (UK Plug)
Samsung - 960 EVO 250GB M.2-2280 Solid State Drive
Seagate - Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
Force Series™ LS 240GB SATA 3 6Gb/s SSD
One thing I feel I should question is your choice of GPU? whats your reasoning behind that model in particular? given the spec of the cpu/mobo/ram etc... surely you would be lookin at a 1080 at minimum?
__________________
Reply With Quote


  #52  
Old 01-29-2018, 04:54 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 937970
IDK-TBH Reputation: 10
Default

Good point i need to do some research into it. The GPU was recommended to me by a friend who i gave a slightly smaller price point to. Could you link in a good one? that is not too expensive? And please can you tell me where you got your cables/cable combs as i would also like to do a similar clean sort of build like yours.
Reply With Quote


  #53  
Old 01-29-2018, 05:02 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,325
POST ID # = 937971
Zotty Reputation: 49
Default

Graphics cards are silly money at the moment... but any of the major players will do.. EVGA/MSI etc.... if you have the Funds.. Go for the 'Corsair Hydro GFX GTX 1080 Ti'


As for cables

I used 'These' for my front IO and Power Button etc and USB headers and Corsair Premium braided cables from their store everywhere else..

Re the USB headers.. I had to source the 9 Pin usb header housings from an old case and swop the pins into them to make up the ext as a 9 Pin usb cable....

Cable Combs I had from 'Here'
__________________

Last edited by Zotty; 01-29-2018 at 05:08 PM.
Reply With Quote


  #54  
Old 01-29-2018, 05:08 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 937973
IDK-TBH Reputation: 10
Default

Thanks for the help.
Reply With Quote


  #55  
Old 01-29-2018, 05:22 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,325
POST ID # = 937979
Zotty Reputation: 49
Haha!

Quote:
Originally Posted by IDK-TBH View Post
Thanks for the help.
No probs Buddy.. keep us posted on your build journey of RGB goodness
__________________
Reply With Quote


  #56  
Old 01-31-2018, 04:06 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 938335
IDK-TBH Reputation: 10
Default

I will definitely keep you posted. Planning to start to buy parts end of Feb. The only thing not decided is the gpu. Could you recommend one that could run 2 4k monitors alright but i dont want it to be too expensive. Also could you recommend where to but parts. I will probably buy what i can from Corsair themselves. But for the GPU and CPU where do you think i should get them?
Reply With Quote


  #57  
Old 01-31-2018, 04:21 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,325
POST ID # = 938336
Zotty Reputation: 49
Default

Corsair/Scan/Overclockers (UK) for buying,, there are many others though..

as for recommending a card.. 2 4k monitors... 1080ti... at minimum lol,, if you can find any in stock :(
__________________
Reply With Quote


  #58  
Old 01-31-2018, 05:32 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 938356
IDK-TBH Reputation: 10
Default

So Realistically a 1080 cant run 2 4k monitors at ok-ish settings?
Also do you trust and have you bought from those Sites before.
Reply With Quote


  #59  
Old 01-31-2018, 05:48 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 938366
IDK-TBH Reputation: 10
Default

If not would using two Quad HD Monitors be handled alright by a 1080. (QHD is 2K i think)
Reply With Quote


  #60  
Old 01-31-2018, 06:04 PM
IDK-TBH IDK-TBH is offline
Registered User
IDK-TBH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 44
POST ID # = 938376
IDK-TBH Reputation: 10
Default

RIGHT.
So to sum up:
Will a 1070TI be able to run 2 monitors on QHD (2560x1440)

GPU= https://www.overclockers.co.uk/zotac...gx-10s-zt.html

Thanks

Last edited by IDK-TBH; 01-31-2018 at 06:09 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.