The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2018, 04:49 AM
mesquerra mesquerra is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
POST ID # = 942135
mesquerra Reputation: 10
Default 570x Front Logo not lighting up

Hello everyone,

So I recently completed a build on the 570x and the front corsair logo isn't lighting up. I have everything plugged in the correct places on the mobo. The power button is lit and so is the logo on the side of the PSU shroud. Any ideas? I've tried doing a search to no avail.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-25-2018, 05:21 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942137
Zotty Reputation: 49
Default

Given the Power Button LED is working, aside from checking the wiring between it and the joint where it joins to the power button LED.. not a lot else you can check dude.


there is a joint just inside the psu shroud and also a plug to detach it further along the front LED's cable. got this case my self. could be the cabling or the LED it's self..

Incidentally..

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=174148
__________________

Last edited by Zotty; 02-25-2018 at 05:47 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-25-2018, 05:43 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942141
Zotty Reputation: 49
Default

Edited first My post,,,,
__________________
Reply With Quote


  #4  
Old 02-25-2018, 05:50 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942142
Zotty Reputation: 49
Default

Check that plug... that's the old stock LED from my case

__________________

Last edited by Zotty; 02-25-2018 at 05:55 AM.
Reply With Quote


  #5  
Old 02-25-2018, 05:52 AM
mesquerra mesquerra is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
POST ID # = 942143
mesquerra Reputation: 10
Default

Thanks for the reply and very nice mod btw! I made sure the joint towards the front was plugged in. I'll have to pull out the rats nest of cables to make sure nothing got unplugged, but I assumed if the side logo worked the front would work as well.

Yeah it sure is a beautiful case. It's a huge upgrade coming from my previous 230t.
Reply With Quote


  #6  
Old 02-25-2018, 05:52 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942144
Zotty Reputation: 49
Default

I edited my first post.... I had it mixed up lol

Front Sails LED and power button LED are on same cable and power from power led pins on Mobo... Psu shroud one is on its own and sata powered


I recently pent So much time figuring out the 570x mirror black wiring so could help people which is different to the stock 570x as it has RGB shroud logo and sails logo. that I advised on that configuration at first lol.. sorry.. my bad
__________________

Last edited by Zotty; 02-25-2018 at 06:00 AM.
Reply With Quote


  #7  
Old 02-25-2018, 05:59 AM
mesquerra mesquerra is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
POST ID # = 942146
mesquerra Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Check that plug... that's the old stock LED from my case

Yeah, that one is plugged in. It doesn't seem to be a very snug connection as it comes unplugged rather easily.
Reply With Quote


  #8  
Old 02-25-2018, 06:02 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942147
Zotty Reputation: 49
Default

if the wiring is ok and the power button is lit then it's a suspect dud LED behind the sails Logo,, contact support and see what they say.. maybe able to send just the new LED from that plug onwards... IF you have a multi meter tester you could see if there is power at that plug.....
__________________
Reply With Quote


  #9  
Old 02-25-2018, 06:04 AM
mesquerra mesquerra is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
POST ID # = 942148
mesquerra Reputation: 10
Default

Ok, thanks for you help on trying to get this resolved. I'll contact support and see what happens, if all else fails I'll just try out the mod you linked previously. I don't have one of those handy, unfortunately.

Last edited by mesquerra; 02-25-2018 at 06:06 AM.
Reply With Quote


  #10  
Old 02-25-2018, 06:06 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942150
Zotty Reputation: 49
Default

why not lol....

I have another you know.. lol

Mod that is,,

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=174615
__________________
Reply With Quote


  #11  
Old 02-25-2018, 06:08 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942151
Zotty Reputation: 49
Default

another... I also converted my power button LED to be a HDD activity light.. easy enough mod. all done at where the front and the power button leds join..
__________________
Reply With Quote


  #12  
Old 02-28-2018, 01:55 AM
mesquerra mesquerra is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
POST ID # = 942606
mesquerra Reputation: 10
Default

You do amazing work, Zotty. I found the root of my problem if you're curious. During my haste of putting the front cover of the PSU on I must've cut a few of the wires. The outer coverings were still in tact so I didn't notice it, but when putting them together the front logo lit up. My bad on that one, lesson learned.

I'll be upgrading the mobo/CPU/GPU soon, so I guess I'll be ordering a new front IO panel and take care of it then. Thanks again for all of your input.
Reply With Quote


  #13  
Old 02-28-2018, 02:47 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,327
POST ID # = 942612
Zotty Reputation: 49
Default

Quote:
Originally Posted by mesquerra View Post
You do amazing work, Zotty. I found the root of my problem if you're curious. During my haste of putting the front cover of the PSU on I must've cut a few of the wires. The outer coverings were still in tact so I didn't notice it, but when putting them together the front logo lit up. My bad on that one, lesson learned.

I'll be upgrading the mobo/CPU/GPU soon, so I guess I'll be ordering a new front IO panel and take care of it then. Thanks again for all of your input.

Thanks dude,,, glad your sorted :)
__________________
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.