The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2011, 01:04 AM
usmcreserve usmcreserve is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 27
POST ID # = 517655
usmcreserve Reputation: 10
Default Is this light suppose to turn on? (Corsair h100)

Hey guys, I have seen pics and vids of the h100 and have seen this little person symbol light up, but mine never lights up. Not sure what it even means since I didn't get instructions. I get the three lights if i push the fan button, and if i hold down the button for 5 seconds and let go, the fans go to 100 percent for like 10 seconds and then it does back to lowest setting. seems that even at the highest setting (all three lights) that my fans don't seem like they are going as fast as they can, and I wish they could, since noise isn't an issue for me. Someone else out there have some info on this?

Reply With Quote


  #2  
Old 08-05-2011, 01:44 AM
Johnintoit Johnintoit is offline
Registered User
Johnintoit's PC Specs
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 44
POST ID # = 517664
Johnintoit Reputation: 10
Default

I believe the fans will idle down until your system gets hot depending on how you have them set up, the person figure that does not light up is for the Corsair link which is not available yet.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-05-2011, 02:29 AM
usmcreserve usmcreserve is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 27
POST ID # = 517671
usmcreserve Reputation: 10
Default

Makes a lot of sense. Thanks a lot! Wish they included some kind of documentation though.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-05-2011, 02:55 AM
persentio persentio is offline
Obscurus
persentio's PC Specs
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 260
POST ID # = 517673
persentio Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by usmcreserve View Post
I get the three lights if i push the fan button, and if i hold down the button for 5 seconds and let go, the fans go to 100 percent for like 10 seconds and then it does back to lowest setting. seems that even at the highest setting (all three lights) that my fans don't seem like they are going as fast as they can, and I wish they could, since noise isn't an issue for me. Someone else out there have some info on this?
You can refer to this thread on how the pump fan control works:



http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=97045

Last edited by persentio; 08-14-2011 at 10:51 PM.
Reply With Quote


  #5  
Old 08-08-2011, 07:33 PM
curiousclive curiousclive is offline
Registered User
curiousclive's PC Specs
 
Join Date: Jul 2011
Location: United Kingdom
Posts: 70
POST ID # = 518736
curiousclive Reputation: 10
Default

If you need to have fans running faster than the controller sets you could connect them to fan controllers on MB and set the speeds in Bios. Although if the corsair controller is keeping temperatures at good level when set to speed 3 then it should not be necessary.
Reply With Quote


Reply

Tags
h100

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.