The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2017, 10:49 AM
scgt1 scgt1 is offline
Registered User
scgt1's PC Specs
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 29
POST ID # = 891641
scgt1 Reputation: 10
Default H2100 Volume slider does absolutely nothing

I can control the volume via windows volume control and via the Corsair headset software but the volume wheel on the headset.....well let's just say I can roll that thing until I'm bleeding all over the place to no avail.

I've deleted the software, restarted, reinstalled a new download of the software, then rebooted again and nothing. I also turned on what the sticky says to auto which it was already started and running anyway but for the extra measure I turned it to auto and still nothing. Running Windows 10 Pro X64.

UPDATE

I just tried the headset on my game rig with MVIII Formula and the volume slider works as it should. So it has something to do with my daily/media server and the MSI B150M Mortar Arctic board and Windows 10 PRO X64 on it. Both computers are running the same OS and fully up to date.

Last edited by scgt1; 02-17-2017 at 11:06 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-18-2017, 07:34 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18,607
POST ID # = 891751
Toasted Toasted Reputation: 104
Default

Make sure the Human Interface Device service is running or try restarting it.

See;
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=113001
Reply With Quote


  #3  
Old 02-20-2017, 08:28 AM
scgt1 scgt1 is offline
Registered User
scgt1's PC Specs
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 29
POST ID # = 892058
scgt1 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Make sure the Human Interface Device service is running or try restarting it.

See;
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=113001
As stated in the OP.

Quote:
Originally Posted by scgt1 View Post
I also turned on what the sticky says to auto which it was already started and running anyway but for the extra measure I turned it to auto and still nothing.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.