The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2018, 03:15 PM
zqa20 zqa20 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
POST ID # = 942656
zqa20 Reputation: 10
Default CUE software macros not working after PC restart

I just bought the k65 keyboard and scimitar pro mouse and I'm having major issues with the cue software.

On a clean installation the software works fine...I can macro the 12 buttons on the side and they'll work but after I restart my PC even though the macros are still showing under the actions tab none of them work all 12 buttons of the side of the mouse and the 2 on the top are disabled. The only way to fix this is by doing a clean install of the cue software or using the on board memory of the mouse, but after a clean install when i restart my PC i still continue to have the problem.

I had the razer naga mouse and keyboard before these 2 and never had issues with the razer software.....

1) I've uninstalled and deleted all razer software/files from my PC to no avail
2) I've tried to repair corsair software in the apps and features but get this error message...
https://gyazo.com/8c9bf4f4c8dea5bb1c75461a2f8419f5

3) checking for errors under device manager
https://gyazo.com/34cd8b08e95676cd5aada30f358956e6

- side note

Here's a quick picture of some macros i made to a few buttons on the side of the mouse i couldn't be bothered to make more due to issues
https://gyazo.com/0018a0c449522f482df5539327a6630e


This issue occurs on both the keyboard and the mouse so it's most likely a software problem
Reply With Quote


  #2  
Old 03-01-2018, 06:36 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,337
POST ID # = 942720
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Is Corsair Bus listed under Device Manger?
Tried running CUE as admin?

If you have not done so already, put in a support ticket with Corsair.
https://support.corsair.com/
Reply With Quote


  #3  
Old 03-17-2018, 11:26 AM
Chippy8 Chippy8 is offline
Registered User
Chippy8's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Location: Kent, UK
Posts: 5
POST ID # = 945173
Chippy8 Reputation: 10
Default

I have exactly the same problem with my scimitar. I'm selling my Scimitar, Glaive and K70 rgb rapid fire and going over to Razer.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.