The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #61  
Old 03-20-2018, 08:30 AM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 112
POST ID # = 945652
PJH Reputation: 14
Default

All of these recent reports are the result of using the volume wheel on the keyboard. Avoid using it for doing so, locks all macros, mouse dpi buttons, profile button, lighting button, etc. using v.2.24.35
Reply With Quote


  #62  
Old 03-21-2018, 06:41 AM
bladejlm bladejlm is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 11
POST ID # = 945780
bladejlm Reputation: 10
Default

hello!...

I also have problems with my scimitar and mapped buttons with last version CUE.

is possible to download CUE 2.23.40 version?

any link please?

thanks!
Reply With Quote


  #63  
Old 03-21-2018, 04:13 PM
DamneD DamneD is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 945893
DamneD Reputation: 10
Default

Hi. I also have the same problem as bladejlm since the last update to version 2.24.35

Also the mouse is disconnected, loses configurations etc etc

I found a link to version 2.23.40 and I'm going to try to see if everything works again.
I leave the link for you if it is useful.
https://www.techspot.com/downloads/7...ty-engine.html
Reply With Quote


  #64  
Old 03-22-2018, 05:07 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
I Fight For The Users
Dicehunter's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Location: EU
Posts: 392
POST ID # = 945970
Dicehunter Reputation: 16
Default

*wrong thread*
__________________

Last edited by Dicehunter; 03-22-2018 at 09:19 AM.
Reply With Quote


  #65  
Old 03-22-2018, 07:47 AM
bladejlm bladejlm is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 11
POST ID # = 945973
bladejlm Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DamneD View Post
Hi. I also have the same problem as bladejlm since the last update to version 2.24.35

Also the mouse is disconnected, loses configurations etc etc

I found a link to version 2.23.40 and I'm going to try to see if everything works again.
I leave the link for you if it is useful.
https://www.techspot.com/downloads/7...ty-engine.html
Great!!!

Thank you very much! ;)
Reply With Quote


  #66  
Old 03-22-2018, 11:44 AM
nappis nappis is offline
Registered User
nappis's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 945994
nappis Reputation: 10
Default

Same thing with k70 rapidfire. Volume button breaks it.
Reply With Quote


  #67  
Old 03-23-2018, 03:07 PM
Mistwalker Mistwalker is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
POST ID # = 946181
Mistwalker Reputation: 10
Default

No matter how many times I install it, the installed version doesn't change.
When I run the lastest install it asks me to repair or uninstall. It's like the installer says it's updated, but the version number in app doesn't.
Reply With Quote


  #68  
Old 03-24-2018, 09:36 AM
Phlegon Phlegon is offline
Registered User
Phlegon's PC Specs
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 12
POST ID # = 946288
Phlegon Reputation: 10
Default

RGB Share is broken once again for me. I can't preview or download and import custom RGB Profiles with the CUE 2 again. Previewing or importing doesn't work at all.
Reply With Quote


  #69  
Old 03-28-2018, 12:40 PM
ocir ocir is offline
Registered User
ocir's PC Specs
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 14
POST ID # = 947201
ocir Reputation: 10
Default cue k95 p

to buggy in game all setting stop working, I have to log off game and cue and restart for it to work , its a pain when it stops working in the middle of a game down graded cue and now it works fine. and i did remove all traces of cue each time i reinstalled it
Reply With Quote


  #70  
Old 03-28-2018, 08:29 PM
CSchwarz CSchwarz is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 13
POST ID # = 947337
CSchwarz Reputation: 10
Default

2.24.35 The "Actions" stop working on all keys after a while on my Scimitar and K90 keyboard (Macro keys, mouse buttons, and normal keyboard keys). I quit CUE and reopen it and then the actions work again for a while.
Reply With Quote


  #71  
Old 03-29-2018, 11:29 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 620
POST ID # = 947605
hastegag Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by CSchwarz View Post
2.24.35 The "Actions" stop working on all keys after a while on my Scimitar and K90 keyboard (Macro keys, mouse buttons, and normal keyboard keys). I quit CUE and reopen it and then the actions work again for a while.
https://www.dropbox.com/s/9wxvd9t3dl...lease.msi?dl=0

Link from CorsairCJ to a beta build above which in my/others experience, fixed this issue and as may have been cause by (but not necessarily limited to) volume wheel. In a non critical environment, i'd say try iCUE as well, seems preety good so far
Reply With Quote


  #72  
Old 03-29-2018, 11:54 PM
ToxicSentinel ToxicSentinel is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 947606
ToxicSentinel Reputation: 10
Default

can anyone help me? ive been trying to install this version and any older one and i cannot for the life of me get it fully installed. keeps saying missing Qt5Concurrent.dll file.... and i tried repairing it but its not fixing the problem.
Reply With Quote


  #73  
Old 03-31-2018, 08:03 PM
demonking demonking is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 4
POST ID # = 947921
demonking Reputation: 10
Default

Now after this update my brightness adjust button stop working and windows lock key on/off button as well. I know its CUE cause when i close CUE they work again.
Reply With Quote


  #74  
Old 04-01-2018, 03:40 PM
Corsavino Corsavino is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 6
POST ID # = 948040
Corsavino Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by demonking View Post
Now after this update my brightness adjust button stop working and windows lock key on/off button as well. I know its CUE cause when i close CUE they work again.
You might add that we cannot save a static lightning profile to m buttons
Reply With Quote


  #75  
Old 04-04-2018, 02:06 PM
wim-bart wim-bart is offline
Registered User
wim-bart's PC Specs
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 9
POST ID # = 948598
wim-bart Reputation: 10
Default

Beta 2.24.48 looks like it solves a lot of problems.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.