The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2018, 12:40 PM
Anfraxx's Avatar
Anfraxx Anfraxx is offline
Registered User
Anfraxx's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2
POST ID # = 944676
Anfraxx Reputation: 10
Default CUE hates my Keyboard and Mouse

So if I load my system up, unless I leave my pc for like 5 minutes on the log in screen, CUE fails to identify my mouse or keyboard.

I have;
Corsair K95 RGB (red cherry)
Corsair Scimitar RGB Pro MMO Mouse

No idea why this constantly happens neither and I don't have my system installed on a M.2 to still have to wait 5 minutes for my profiles to load, any fixes for this?

Software version: 2.23.40
Reply With Quote


  #2  
Old 03-16-2018, 05:44 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 617
POST ID # = 945087
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Try updating to the latest version of CUE and/or repairing the installation of CUE. It shouldn't take that long to load.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.