The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2018, 05:49 PM
GRINDFEST GRINDFEST is offline
Registered User
GRINDFEST's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 7
POST ID # = 972630
GRINDFEST Reputation: 10
Default How to get Void Visualizer working in iCUE?

Hello, I was trying to set up profiles for my keyboard and when I set up the Void Visualizer lighting mode on my K70 RGB RAPIDFIRE it did not seem to work (Did not get visualizer effect when I played music or when I set it to react when I used the microphone). I have the Corsair VOID RGB USB (Non-Pro) as my headphones and default playback device and it is attached to the USB ports on the Corsair ST100 RGB Stand.

Thank you in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2018, 06:45 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,439
POST ID # = 972639
Corsair James Reputation: 75
Default

The problem is whether you have ST100 connected first or the VOID visualizer. Whatever is detected first is the device that when audio is output, itll display the visualizer. I have plans to changing this though in the future.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2019, 08:23 PM
mikelimtw mikelimtw is offline
Registered User
mikelimtw's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: Taipei, Taiwan
Posts: 2
POST ID # = 989380
mikelimtw Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
The problem is whether you have ST100 connected first or the VOID visualizer. Whatever is detected first is the device that when audio is output, itll display the visualizer. I have plans to changing this though in the future.
I understand the marketing/product tie in angle here, but can you make it so that we can also select an input other than through Corsair's Void series of headsets? Windows default audio or microphone would be nice. Razer's Synapse software allows you to set any input source for this type of audio visualizer keyboard effect. The iCue software and the K70 keyboard definitely support this functionality, but I feel as though I'm being penalized for not owning a Corsair VOID headset. For the record I prefer my Audio-Technica M50x studio monitor headsets to most gaming headsets for the obvious reason that you can't compare the difference in audio quality. The only other way for me to do this would be to skip using iCue and use CEE, which for me is not practical. I have not only a Corsair K70 keyboard, I also have the MM1000 + Dark Core SE wireless mouse, Hydro 115i Pro RGB AIO, 850W Corsair PSU, 16GB Vengeance Pro RGB 3GHz DDR4 DRAM, and 3 x Corsair LL140 system fans. I'm already heavily invested in Corsair's RGB platform and none of that works if I don't use your iCue software.

Last edited by mikelimtw; 01-11-2019 at 08:58 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2019, 10:57 PM
TheBish75 TheBish75 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 989924
TheBish75 Reputation: 10
Default

Use this...

http://emily-maxwell.com/?path=cee

I installed it today and it works great.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-07-2019, 01:13 PM
Krd-Elsoy Krd-Elsoy is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 26
POST ID # = 1000636
Krd-Elsoy Reputation: 10
Default Audio visualiser ok :)

You can duplicate your default audio out... Like this :) It's ok for music and any sound from windows and ... games :) (to ST100 Only)
Attached Images
File Type: png 2019-04-07 19_09_55-Window.png (856.4 KB, 1470 views)
Reply With Quote
Reply

Tags
visualizer, void

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.