The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE)

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #76  
Old 08-28-2017, 09:25 AM
BahamutxD BahamutxD is online now
Registered User
BahamutxD's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 61
POST ID # = 917861
BahamutxD Reputation: 10
Default

Can you please add an option to toggle the beep when changing profiles using VOIDs?
Reply With Quote


  #77  
Old 09-03-2017, 01:47 PM
Wingless Wonder's Avatar
Wingless Wonder Wingless Wonder is offline
Registered User
Wingless Wonder's PC Specs
 
Join Date: Jan 2014
Location: northern CA, USA
Posts: 3
POST ID # = 918820
Wingless Wonder Reputation: 10
Default

CUE 2.16.87 works on my machine. I initially had the same problem with macros not working in my Corsair Scimitar RGB mouse, which is the same issue I had when I first installed 2.15.83. This time, however, I updated CUE using the live update and had no downloaded install program with which to repair the new install. I found the .url and downloaded the 2.16.87 install .msi and effected repairs and all is well. My Scimitar RGB mouse macros and simple color profiles for my K70 RGB keyboard work fine.

On another note, in our User Control Panel there is no field for mouse or keyboard in our PC Specs.
Reply With Quote


  #78  
Old 09-07-2017, 09:37 AM
ovnis31 ovnis31 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 14
POST ID # = 919227
ovnis31 Reputation: 10
Default

Quote:
Resolved an issue with inconsistent number and symbols on certain regional layouts.
Not on my windows 10 with 2.16.87.
Reply With Quote


  #79  
Old 09-07-2017, 10:03 AM
Wingless Wonder's Avatar
Wingless Wonder Wingless Wonder is offline
Registered User
Wingless Wonder's PC Specs
 
Join Date: Jan 2014
Location: northern CA, USA
Posts: 3
POST ID # = 919228
Wingless Wonder Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ovnis31 View Post
Not on my windows 10 with 2.16.87.
CUE developers probably need to know which regional Win 10 (USA, Japan, etc.) and where the messed up characters are appearing, so that they can duplicate the problem, then correct it.
Reply With Quote


  #80  
Old 10-09-2017, 03:13 PM
ovnis31 ovnis31 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 14
POST ID # = 922749
ovnis31 Reputation: 10
Default

French. French.
Reply With Quote


  #81  
Old 10-12-2017, 06:33 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18,607
POST ID # = 923034
Toasted Toasted Reputation: 104
Default

Do you still have this issue on 2.18.81?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.