The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-19-2013, 09:36 AM
ofweb ofweb is offline
Registered User
ofweb's PC Specs
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
POST ID # = 654398
ofweb Reputation: 10
Default Corsair Vengeance 1500 only sound in left cup

I have used this headset for around 6 months now and I am quite please with it.

Until I reinstalled my laptop, now there is only sound in the left cup.
I think it is a driver issue as the headset was working fine before I reinstalled.

The software is also working, I think, it starts when i plugin the headset and here is no errors.

The buttons on the cable works, the blue background light turns on and changes to red when i press the mute button.

I tried moving the cable at all the connection points to see if there is a loose connection but the sound is fine in the left cup and the silence in the right cup is is constant.
I have been very careful with the headset and never dropped it and it have never left the house.

I can't find a solution anywhere.
Windows claims that the driver is working. So I just tried reinstalling windows again with no luck, the headset is still not working.

I know that other people have had problems with usb 3.0 ports, but that is all the laptop have and it was working perfectly before.

I am using the headset with a asus n76nz with windows 7.
Reply With Quote


 

Tags
left ear not loud right, usb 3.0

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.