The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 13 votes, 4.92 average. Display Modes
  #46  
Old 06-06-2015, 10:43 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,314
POST ID # = 783406
Inheritance Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by gusto5 View Post
And on top of this, the ability to automatically space out tabs under lighting effects so the intervals for each marker are consistently the same.
or jsut have the ability to set the time so one has greater control
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #47  
Old 06-06-2015, 10:50 PM
ScarredMecha ScarredMecha is offline
Registered User
ScarredMecha's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,181
POST ID # = 783409
ScarredMecha Reputation: 14
Default

Quote:
Originally Posted by Paul S View Post
Snap to grid in cue when making profiles, and seperate 512 and 16million colour wheels
I think that this is technically feasible for Corsair but would take away from developing other features to work on.
__________________
Click the picture for some nice simple color scheme profiles!

Reply With Quote


  #48  
Old 06-09-2015, 04:59 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,424
POST ID # = 783885
Corsair James Reputation: 75
Default

Hi all,

I wanted to give an update. I'll probably be sitting down with the developers to discuss future enhancements. If you guys have any suggestions, now is the time to post here so I can pass it along. I will also make this a sticky for now.

Thanks!
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue

Last edited by Corsair James; 06-09-2015 at 05:03 PM.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #49  
Old 06-09-2015, 05:23 PM
Jkraghify's Avatar
Jkraghify Jkraghify is offline
*\(^0^)/*
Jkraghify's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Location: Salinas CA
Posts: 951
POST ID # = 783894
Jkraghify Reputation: 10
Default

In priority of what I think would be really cool to see in CUE:
-priority layer system similar to photoshop

-input number between 0 and 1 to precisely set color markers horizontally in the lighting editor

-input number between 0 and 100 to precisely set color markers vertically in the lighting editor

-set a delay before the lighting starts

-ability to light up other keys or groups of keys using another key or key group (pressing b will trigger lighting effects on w or wasd)

-allow "type lighting" to be assigned to a group: perhaps multiple "type lighting" assigned to multiple groups, but there could be overlap problems.

-allow "random color" to be used as a color assignment
Reply With Quote


  #50  
Old 06-11-2015, 05:44 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,314
POST ID # = 784326
Inheritance Reputation: 41
Default

Allow a random color to be picked from a set of colors.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #51  
Old 06-12-2015, 08:44 AM
ScarredMecha ScarredMecha is offline
Registered User
ScarredMecha's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,181
POST ID # = 784428
ScarredMecha Reputation: 14
Default

It would be nice for multiple actions to be able to be assigned to a single key.
__________________
Click the picture for some nice simple color scheme profiles!


Last edited by ScarredMecha; 06-12-2015 at 09:42 AM.
Reply With Quote


  #52  
Old 06-17-2015, 05:33 AM
CodilX CodilX is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 69
POST ID # = 785217
CodilX Reputation: 10
Default

Have the ability to set the lighting off or change the profile/mode when the monitor goes to sleep, and revert the change back when the monitor wakes up. Right now I use the brightness button to toggle between a profile with lighting and one without. Would love to have this automated.
Reply With Quote


  #53  
Old 06-18-2015, 11:19 PM
rowjack1993 rowjack1993 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 7
POST ID # = 785577
rowjack1993 Reputation: 10
Default

porbs been requested a milion times before, LUA support
Reply With Quote


  #54  
Old 06-20-2015, 03:52 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,314
POST ID # = 785831
Inheritance Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by rowjack1993 View Post
porbs been requested a milion times before, LUA support
Corsair James said him self that it wont be out for a while if ever.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #55  
Old 06-20-2015, 04:24 PM
Powerpuncher's Avatar
Powerpuncher Powerpuncher is offline
Power to the Punch
Powerpuncher's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 162
POST ID # = 785841
Powerpuncher Reputation: 10
Default

Being able to set delays in macros, etc. to more than 100 seconds. Like 10 or 20 minutes or even more if possible.
And also repeat options for all action types.

Last edited by Powerpuncher; 06-23-2015 at 06:10 AM.
Reply With Quote


  #56  
Old 06-26-2015, 09:20 AM
ExCustomer ExCustomer is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 2
POST ID # = 786807
ExCustomer Reputation: 10
Default

Make the caps lock and num lock key lights indicators like the brightness key.

Did you fix the volume issue in Witcher 3?

..and just fix the software and hardware in general, the whole thing is pretty damned sloppy.
Reply With Quote


  #57  
Old 07-01-2015, 04:49 PM
egret85 egret85 is offline
Registered User
egret85's PC Specs
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 25
POST ID # = 787640
egret85 Reputation: 10
Default

Please add the ability to bind a key to toggle holding a keystroke.

Ref Thread: Set up G key to toggle holding a keystroke
Reply With Quote


  #58  
Old 07-02-2015, 11:19 AM
Powerpuncher's Avatar
Powerpuncher Powerpuncher is offline
Power to the Punch
Powerpuncher's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 162
POST ID # = 787735
Powerpuncher Reputation: 10
Default

Not sure if this is feasible, or even remotely possible, but a way to change certain parameters of actions (like repeat delay) while said action is being executed would be a really nice feature.
You could assign keys to increase/decrease the delay by a set amount and/or change other parameters in a similar way.
Reply With Quote


  #59  
Old 07-07-2015, 03:28 PM
bollwerk bollwerk is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
POST ID # = 788423
bollwerk Reputation: 10
Default Request - allow 3 modifiers for keystrokes, not just 2

Currently, when assigning a keystroke to any key, we are limited to only 2 modifiers (e.g. Shift, Alt, Ctrl).
This means that I can assign a keystroke "Ctrl + Alt + 1" to a key, but I can't assign a keystroke "Ctrl + Alt + Shift + 1" to a key.
Since I can actually press all 4 keys at once and have a game register the input, I doubt it's a hardware limitation. I presume this was a software design choice in CUE.
Therefore, I'm requesting that this functionality be added to a future release of CUE.

Thanks!
Reply With Quote


  #60  
Old 07-07-2015, 05:01 PM
Elefantito Elefantito is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 22
POST ID # = 788436
Elefantito Reputation: 15
Default

Windows 10 CUE compatibility !
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.