The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2019, 02:20 AM
Helios18 Helios18 is offline
Registered User
Helios18's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 988481
Helios18 Reputation: 10
Default No devices in link program

I just recently finished my build. My case is the Corsair Carbide Series SPEC-OMEGA RGB Mid-Tower Newegg Edition-that comes with 4 LL120 RGB 120mm fans and a Lighting Node Pro pre-installed. When I booted up the computer the 4 fans were on and functioning on the rainbow setting. As soon as I installed iCUE the fan RGB's turned off although the fans still run. I tried using the LINK software to fix the problem but LINK shows that I don't have any devices in the options dropdown menu. Also, iCUE doesn't recognize the fans/lighting node pro. Do I have a faulty Lighting Node?
Reply With Quote


  #2  
Old 01-06-2019, 12:33 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,088
POST ID # = 988517
DevBiker Reputation: 88
Default

Use iCUE, not Link. Uninstall Link; it won't control your devices with iCUE installed.

I suspect that you don't have the lighting channel configured. Check out the RGB FAQ in my signature.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 01-13-2019, 04:29 PM
Helios18 Helios18 is offline
Registered User
Helios18's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 989705
Helios18 Reputation: 10
Default

I uninstalled LINK. iCUE still doesn't show any of my fans or my case. (Only cpu cooler and peripherals). I checked all of the connections on the lighting node pro and the led fan hub and everything looks correct. 4 fans plugged into the fan hub-connected to the LNP. LNP has USB, sata power, then 2 rgb control wires-1 to the rgb fan hub and the other to the front panel case rgb. Am I missing something with the configuration?
Reply With Quote


  #4  
Old 01-13-2019, 07:46 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,088
POST ID # = 989743
DevBiker Reputation: 88
Default

Does the Lighting Node Pro show in iCUE?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #5  
Old 01-13-2019, 08:36 PM
Helios18 Helios18 is offline
Registered User
Helios18's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 989755
Helios18 Reputation: 10
Default

No it does not
Reply With Quote


  #6  
Old 01-13-2019, 09:07 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,088
POST ID # = 989759
DevBiker Reputation: 88
Default

Can you do a screen shot of the iCUE configuration screen?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #7  
Old 01-13-2019, 11:56 PM
Helios18 Helios18 is offline
Registered User
Helios18's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 989768
Helios18 Reputation: 10
Default

I'm assuming this is what you mean..?
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (747.9 KB, 102 views)
Reply With Quote


  #8  
Old 01-19-2019, 02:24 AM
Helios18 Helios18 is offline
Registered User
Helios18's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
POST ID # = 990457
Helios18 Reputation: 10
Default

I read some other corsair forums and downloaded USBDView and this is what it looks like. Are each of those 1b1c items corsair devices? I'm still missing my case rgb and rgb cans in iCUE, but my corsair cpu cooler, keyboard, and mouse all show up in iCUE.
Attached Images
File Type: png USBDView.PNG (49.9 KB, 89 views)
Reply With Quote


  #9  
Old 07-09-2019, 06:42 PM
Exsosus Exsosus is offline
Registered User
Exsosus's PC Specs
 
Join Date: May 2019
Location: Stockholm area, Sweden
Posts: 10
POST ID # = 1010715
Exsosus Reputation: 10
Default

Hi, everyone. After 3-months + with Corsair support the answer is simple.

Step 1: Run Winver in Run command.
Step 2: Uninstall iCue complete and if you have Link installed, that too.
Step 3: Restart Windows. (Yes I know its windows 10 but this is hardware related. Do it).
Step 4: Install Corsair Link 4.9.9.3 for Windows version 1809 OS Build 17753.557 or later.
Step 5: If you want iCue for your keyboard RGB and other accessories install that now.

You should have all devices showing in Corsair Link!

Enjoy.
Reply With Quote


Reply

Tags
icue, lighting node pro, link

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.