The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > CORSAIR ONE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2017, 12:50 AM
jmsxl jmsxl is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 917965
jmsxl Reputation: 10
Default Anyone have VeraCrypt System Encryption working on boot drive?

Several tries and I cannot get VeraCrypt whole disk encryption to activate on the boot drive (240GB SSD holding EFI, Windows, Recovery). It gets as far as launching the pre-boot authentication test -- system reboots but I never get the VeraCrypt prompt for password. System reboots again and VeraCrypt fails the pre-boot test.

I have turned off Secure Boot mode in the BIOS (Advanced -> Windows OS Config -> Secure Boot : "Secure Boot Support: Disabled")

My BIOS version is E7A66IZ1.4QF (unchanged from factory) and MSI Live Update says that is current. On MSI's web site I find several newer versions for the Z270I mobo, e.g. version 7A66v17 -- but the BIOS flash tool won't install that rev.

If you have gotten VeraCrypt working, please share how you did it.

Many thanks in advance,
Reply With Quote


  #2  
Old 08-17-2018, 11:44 AM
sjsdoc sjsdoc is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
POST ID # = 969056
sjsdoc Reputation: 10
Default

I am trying this myself and experiencing same problem. Did you or anyone get this working?
Thank you
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.