The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2018, 07:36 PM
lkraMl lkraMl is offline
Registered User
lkraMl's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 966607
lkraMl Reputation: 10
Default iCUE appeared a second pump

The Corsair H110IGT appeared a second pump that regulates one of the fans while preventing the adjustment from being different from quiet or extreme. iCUE v3.5.111

Last edited by lkraMl; 08-01-2018 at 07:47 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2018, 08:04 PM
lkraMl lkraMl is offline
Registered User
lkraMl's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 966608
lkraMl Reputation: 10
Default

After the computer was rebooted, it disappeared in the configurations but remained in the dashboard.
very strange
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2018, 09:32 PM
Ghan Ghan is offline
Registered User
Ghan's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 4
POST ID # = 966613
Ghan Reputation: 10
Default

I've had a similar issue, with my H115i showing up twice in the devices menu.

And also my Vengeance RGB Pro ram stick not detecting one of the sticks, happened twice so far (the PC is ~2 weeks old).

So it seems to be some detection issue with iCue. As a reboot of my system also solved it.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-01-2018, 10:05 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,423
POST ID # = 966618
Corsair James Reputation: 75
Default

This occurs because your iCUE service may have stopped, then restarted and hence detected the device a second time.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #5  
Old 08-02-2018, 02:52 AM
lkraMl lkraMl is offline
Registered User
lkraMl's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 966641
lkraMl Reputation: 10
Default

Thanks for the information we will hope that in the next version of the iCUE this will be fixed.
since in the previous version I did not encounter such a problem
Reply With Quote
  #6  
Old 08-02-2018, 05:33 AM
Ghan Ghan is offline
Registered User
Ghan's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 4
POST ID # = 966652
Ghan Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
This occurs because your iCUE service may have stopped, then restarted and hence detected the device a second time.
In one of my cases this issue has happened after having the PC turned off during the night.

The other time it happened was after waking the PC from sleep, as it's a very new build I had not yet gone into power management and changed anything.

So iCue don't quite seem to like waking up from hibernation/sleep.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-15-2019, 06:48 AM
crack_monkey's Avatar
crack_monkey crack_monkey is offline
Registered User
crack_monkey's PC Specs
 
Join Date: Jul 2014
Location: Germany, lower sachsony
Posts: 96
POST ID # = 989959
crack_monkey Reputation: 10
Send a message via ICQ to crack_monkey
Default

BUMP have the same Problem with my H150i after a complete uninstall and new installation from ICUE i have sometimes the device 2 or 3 a time in ICUE. Thats ****s me up cause when i stop the service and restart it also ICUE, its back on one device but it has than (1) in the name and i must set up all Profiles NEW to that device...not funny.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.