The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Portuguese Language Support > Fontes de Alimentação (Power Supplies)

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-18-2012, 08:42 AM
matheus matheus is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
POST ID # = 608307
matheus Reputation: 10
Default fonte direto na tomada

posso ligar a fonte direto na tomada?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-07-2012, 05:40 AM
Kayke Kayke is offline
Registered User
Kayke's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
POST ID # = 612010
Kayke Reputation: 10
Default

A fonte foi feita pra isso. Mas é mais recomendado usar um protetor elétrico. O que não pode fazer é ligar em estabilizador (AVR) ou em nobreak (UPS) que não seja online de dupla conversão.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.