The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2018, 03:42 PM
Ektelion's Avatar
Ektelion Ektelion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 31
POST ID # = 965102
Ektelion Reputation: 10
Default Hydro Series H150i PRO RGB 2 fans inside?

Come on guys really? I can't believe products on this level of cost have such unprofessional executions.
How could you possibly pack up something of this cost and forget including one of the 3 fans?
This is the second time I am experiencing problems with your products in the last 2 months, this is totally unacceptable.
What am I supposed to do now? Rma this thing and get it replaced in 1 month ? This is laughable.
I even wonder if the PSU I ordered from you is gonna work in the first place since its still wrapped up.
Very upset atm since I cant complete my build because of this

https://imgur.com/a/52rCcuq

Last edited by Ektelion; 07-23-2018 at 07:19 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-23-2018, 09:03 PM
Corsair Lettuce Corsair Lettuce is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 245
POST ID # = 965153
Corsair Lettuce Reputation: 10
Default

I do apologize for the troubles, this is certainly a first that I've seen especially with the Prr coolers themselves. I would suggest to get a ticket created with the support portal and the Technical Support team can further assist you.
Reply With Quote


  #3  
Old 07-24-2018, 07:06 AM
Ektelion's Avatar
Ektelion Ektelion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 31
POST ID # = 965203
Ektelion Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Lettuce View Post
I do apologize for the troubles, this is certainly a first that I've seen especially with the Prr coolers themselves. I would suggest to get a ticket created with the support portal and the Technical Support team can further assist you.
It looks like i cannot submit a ticket, it says Error
Product Description is required

i called my reseller and they said the exact same thing, they agree to send me a fan from their side with their cost but we don't know which exactly fan is the radiator using since its confusing, do you have a link for which exact fan it is?
Reply With Quote


  #4  
Old 07-24-2018, 09:43 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,450
POST ID # = 965223
c-attack Reputation: 89
Default

I am not sure they independently sell the ML120 "Quiet" version that ships with the H150i. You may need to deal with Corsair directly for that or perhaps there is another acceptable solution.

Copy the part number off the box, then hit "check part number" to lock it into place. Presumably CW-9060031-WW but confirm from the box. Either copy and paste or direct typing is better than sifting through the scrolling list.
Reply With Quote


  #5  
Old 07-25-2018, 01:02 PM
Ektelion's Avatar
Ektelion Ektelion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 31
POST ID # = 965466
Ektelion Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by c-attack View Post
I am not sure they independently sell the ML120 "Quiet" version that ships with the H150i. You may need to deal with Corsair directly for that or perhaps there is another acceptable solution.

Copy the part number off the box, then hit "check part number" to lock it into place. Presumably CW-9060031-WW but confirm from the box. Either copy and paste or direct typing is better than sifting through the scrolling list.
I have a ticket submitted with the Number #757837

If anybody in charge can see this please i want this resolved as fast as possible since its obvious that i cannot build my computer without the radiator.

Edit*

If anybody has even the slight of assumptions that i made this up to get an extra fan let me tell you that the whole computer build cost me around 2500 euros total, it would be laughable for me to create a whole fuss about a 20~25 euros fan, simply the radiator came with 1 less fan in the box :/ that's all there is to it.

Here's a picture of my Rig, i am waiting for my Monitor to arrive Plus there was no room in the photo to show you the 570x crystal case aswell. https://imgur.com/a/OIeOXue

Last edited by Ektelion; 07-25-2018 at 01:07 PM. Reason: Edit for clarification + Photo of rig
Reply With Quote


  #6  
Old 07-25-2018, 02:27 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 4,438
POST ID # = 965492
DevBiker Reputation: 69
Default

I don't think that anyone assumes that you'd make this up. Hopefully they'll get you sorted quickly.
You could run that radiator with only two fans, by the way ... it'd still work just not be as efficient. And probably a little bit louder.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #7  
Old 08-11-2018, 01:16 PM
Ektelion's Avatar
Ektelion Ektelion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 31
POST ID # = 968111
Ektelion Reputation: 10
Default

Updating my status regarding this issue.

After contact through RMA with corsair they agreed to replace my unit entirely since they had no fan of the same type to send me, god only knows the cooler is gonna last the 5 year warranty.

The new one arrived 2 days ago.

Everything seemed fine until I started building my brand new Pc , here starts the funny part.

The included Node pro inside the crystal 570x case was half functioning, meaning that 2 of the 6 ports didnt work, I won't make a fuss about it since I had an extra node pro in the box of the 3ML rgb fan pack that I had ordered and I completed my pc with it after 15 days of delay because of the radiator.

I wont comment on the case not having the shroud cover of the PSU but it has holes to screw one up there. Wtf???

You definitely need to step up your quality guys, we're paying end game premium stuff to have issues like this?
Reply With Quote


  #8  
Old 08-12-2018, 08:02 AM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 115
POST ID # = 968197
Krokarn Reputation: 10
Default

In my package of an 150i, there is 3 fans, but there is only 2 at the spot in your picture, the third fan is on another place in the package...
Reply With Quote


  #9  
Old 08-12-2018, 10:28 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 1,756
POST ID # = 968203
Zotty Reputation: 49
Default

Quote:
Originally Posted by Krokarn View Post
In my package of an 150i, there is 3 fans, but there is only 2 at the spot in your picture, the third fan is on another place in the package...

Can Confirm

__________________
No. NO!.. I Do NOT Work for Corsair. Just a User that's here in his own time that's trying to help YOU!

Reply With Quote


  #10  
Old 08-12-2018, 07:46 PM
Ektelion's Avatar
Ektelion Ektelion is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 31
POST ID # = 968274
Ektelion Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Can Confirm

Can confirm aswell on the second product though, because on the first one there was nothing there in the first place.

I had no clue at start it was supposed to be on the left side thus that's why i didn't take the picture of the whole package, the spot of the 3rd fan was filled with the plastic box of the Plating to mount on the Cpu
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.