The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2012, 08:19 AM
Novodk Novodk is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
POST ID # = 609295
Novodk Reputation: 10
Default M60 broke after firmwareupdate V1.11

My mouse was working, but i was NOT using the "program" that came with it becouse it didnt work with my firmware version.
Then i saw there was a new firmware verios 1.11 and i tried to flash it to my mouse, but it just came with an error and now my mouse dont work at all!
The firmware program just says i need to plug the mouse into an USB port, but it is and yes it is USB 2.0.
It "feels" like i need to get a completely new firmware onto the mouse, but how if the firmware update program doesnt recognice the mouse anymore?

so is there anything i can do? any smart way to erase the mouse totally, or just to get it working, i tried this: http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=104856

but it didnt work.

love the mouse btw, just hate the software :S
I should have kept it as it was but then i couldnt use the sniper buttom :S

Any help ?
Reply With Quote


  #2  
Old 10-24-2012, 02:06 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,269
POST ID # = 609345
RAM GUY Reputation: 10
Default

Try a different system Novodk to see if the firmware will see the device. If it doesn't work, click on RMA request to the left and let me know your case number.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 10-24-2012, 03:53 PM
Novodk Novodk is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
POST ID # = 609386
Novodk Reputation: 10
Default

okay ill do that, BUT the mouse is almost 4 months old, is that a problem?
Reply With Quote


  #4  
Old 10-24-2012, 07:50 PM
lrg763 lrg763 is offline
Registered User
lrg763's PC Specs
 
Join Date: Dec 2011
Location: Qualicum Beach, BC
Posts: 17
POST ID # = 609439
lrg763 Reputation: 10
Default this fixed my M60

M60 and K60 USB hub compatibility

I started this thread and ended up finding a fix. I hope it helps and you can be clicking again, actually I like how the mouse improves game play. I've used a few wireless mice and found them to be fine but the responsiveness of a tethered mouse and keyboard are far superior. Both the M60 and K60 are very attractive and I feel are worth the effort to install and have them fully functional.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.