The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2017, 10:43 AM
DSMV DSMV is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
POST ID # = 927711
DSMV Reputation: 10
Important Did I Brick my MP500 SSD?

Hello,

A few months ago I got an MP500, and have been using it to boot my games. I recently upgraded my CPU, and decided it was a good time to put Windows on the MP500.

I was having issues, and ended up clearing the drive in DiskPart. I decided to install Windows on the SATA Kingston SSD instead, and loaded up Corsair SSD Toolbox.

Attached is an image of what the 120GB MP500 looks like in Toolbox right now.

It turns out, the Toolbox isn't even detecting the M.2 SSD to be a Corsair SSD. I am now realizing that clearing the drive was probably a bad idea. Is it fixable?
Attached Images
File Type: png No MP500.png (69.8 KB, 218 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 11-27-2017, 07:02 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,337
POST ID # = 927933
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Check the BIOS and see whether the drive is detected correctly.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-02-2018, 08:06 AM
Basjeck5 Basjeck5 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
POST ID # = 933326
Basjeck5 Reputation: 10
Default

You should try a smartcheck nad check if some Sectors are broken or not.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.