The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Customer Service > Warranty and RMA Questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2018, 07:44 PM
MartyRenzoku MartyRenzoku is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 0
POST ID # = 954522
MartyRenzoku Reputation: 10
Default Unable to respond; tickets 722006 & 724968

I'm unable to respond to any of my tickets. It tells me I have to refresh the page or log in and out, but it doesn't help. I also have a ticket, 724968, where I need to add my credit card info, but I'm also being blocked there with error 'E-86B210C37028412BB9FEFC9BF9E79DC0'.
Tried logging in from another browser, and there it says you require all existing users to reset their passwords. Tried that, and you say my email is invalid... What the hell is going on? Got the RMA already approved, and tried to make it an advanced RMA for over a week now. Not impressed at all...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2018, 02:34 AM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 180
POST ID # = 954549
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by MartyRenzoku View Post
I'm unable to respond to any of my tickets. It tells me I have to refresh the page or log in and out, but it doesn't help. I also have a ticket, 724968, where I need to add my credit card info, but I'm also being blocked there with error 'E-86B210C37028412BB9FEFC9BF9E79DC0'.
Tried logging in from another browser, and there it says you require all existing users to reset their passwords. Tried that, and you say my email is invalid... What the hell is going on? Got the RMA already approved, and tried to make it an advanced RMA for over a week now. Not impressed at all...
could be your browser, try internet explorer. I'll forward this to our IT team.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2018, 07:59 AM
MartyRenzoku MartyRenzoku is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 0
POST ID # = 954866
MartyRenzoku Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair StormShadow View Post
could be your browser, try internet explorer. I'll forward this to our IT team.
I wonder if you even read my post... Anyway, it resolved on its own.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.