The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x SDK

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2017, 10:47 AM
ygolohcisp ygolohcisp is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 27
POST ID # = 918931
ygolohcisp Reputation: 10
Default On reconnect: Handshake succeeds but CorsairGetLedPositions returns array of length 0

In my application I try reconnecting to CUE whenever my keyboard was disconnected, in a loop.
Usually CorsairGetLedPositions() returns an array with the valid / expected LED data. But when I try to reconnect every frame and then start the CUE Software, there is a short time window where the handshake already succeeds but CorsairGetLedPositions() doesn't seem to be "ready" yet: It returns an array of length 0. The pointer is NOT NULL, just the length of the array (numberOfLeds).

So what I do as a workaround in my handshake code, is, I manually check if numberOfLeds is 0 and if so, I return CE_ServerNotFound, even though technically the server was already found by CorsairPerformProtocolHandshake() before, and I also established exclusive control successfully.

This workaround works but I just want to 1. let people know who are in a similar situation and 2. ask if the CUE SDK developers are aware of this and if there are plans to fix this?
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.