The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2014, 08:26 PM
pranilparmar pranilparmar is offline
Registered User
pranilparmar's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Posts: 3
POST ID # = 729082
pranilparmar Reputation: 10
Default Need firmware for my H100

Seems like i've messed my h100 up, In the update firmware i have a:

Unknown node (Automatic Recovery) -> 0.0.0

Doing the update gives me these messages:

Loading Recovery...
Loading H80...
Unable to update Corsair, too many retries.
Please check your connection and try again.

I definitely have a h100.

My Fan controller did the same and i fixed it by flashing firmware.
Is there a h100 firmware file?
Thanks!
Reply With Quote


  #2  
Old 09-22-2014, 06:31 AM
Doridian Doridian is offline
Registered User
Doridian's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 49
POST ID # = 729124
Doridian Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by pranilparmar View Post
Seems like i've messed my h100 up, In the update firmware i have a:

Unknown node (Automatic Recovery) -> 0.0.0

Doing the update gives me these messages:

Loading Recovery...
Loading H80...
Unable to update Corsair, too many retries.
Please check your connection and try again.

I definitely have a h100.

My Fan controller did the same and i fixed it by flashing firmware.
Is there a h100 firmware file?
Thanks!
There should be a CorsairLinkHydroFW_1.2.8.s19.gz in your FirmwareImages folder in Corsair Link. That file is for the H80 and H100 (NOT H100i or H80i).
Reply With Quote


  #3  
Old 09-23-2014, 05:57 PM
BossyHardest BossyHardest is offline
Registered User
BossyHardest's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Location: Paris
Posts: 14
POST ID # = 729666
BossyHardest Reputation: 10
Default

I think that the last software don't work with the H80 and H100, when i tried it, it has automatically updated the firmware of my H80 to H80i and now i can not roll back to a H80 firmware cause it's named h80i on my H80 xD

But for the moment, it work and with all that mess i had when trying to update the software or a firmware, Im afraid to try other things.

So if you want to keep the last software you must keep the firmware of a H..i.
Reply With Quote


Reply

Tags
firmware, h100

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.