The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Enthusiasts Section > Forum Rules and General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-20-2017, 02:55 AM
ANU0512 ANU0512 is offline
Registered User
ANU0512's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 20
POST ID # = 887628
ANU0512 Reputation: 10
Default Unable to access Corsair Support via Mobile

Hi,

Whenever I try to access corsair support via mobile I get this sales force error(check the screen shot).

The error occurs when I trying open the ticket and its happening in both platform iOS and Android. When I tap to "switch to full site" again its redirect to tickets page and if I click on ticket same error will come.



http://imgur.com/a/AoEqm
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2017, 03:26 AM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,255
POST ID # = 887629
Technobeard Reputation: 68
Default

Put your browser in desktop mode and it'll work.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2017, 04:01 AM
ANU0512 ANU0512 is offline
Registered User
ANU0512's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 20
POST ID # = 887633
ANU0512 Reputation: 10
Post

Quote:
Originally Posted by Technobeard View Post
Put your browser in desktop mode and it'll work.
As I mentioned, I tried. Can any one check and confirm.

I checked in both devices:
iPhone 6s, iOS-9.3.3, browser- Safari & Chrome
LG G3 Android 4.4.2, browser- Chrome
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2017, 05:39 AM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,255
POST ID # = 887648
Technobeard Reputation: 68
Default

Switching to desktop mode is a temporary setting in your browser, and this is different than clicking a link on a website that says switch to full site.

On Chrome, click the 3 dots in the top right and select Request Desktop Site.
On Safari, hold down on the refresh icon and then select Request Desktop Site.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett

Last edited by Technobeard; 01-20-2017 at 05:42 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-20-2017, 06:30 AM
ANU0512 ANU0512 is offline
Registered User
ANU0512's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 20
POST ID # = 887654
ANU0512 Reputation: 10
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Technobeard View Post
Switching to desktop mode is a temporary setting in your browser, and this is different than clicking a link on a website that says switch to full site.

On Chrome, click the 3 dots in the top right and select Request Desktop Site.
On Safari, hold down on the refresh icon and then select Request Desktop Site.
Thanks man its working.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.