The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2017, 03:09 PM
pfolsgrofb pfolsgrofb is offline
Registered User
pfolsgrofb's PC Specs
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
POST ID # = 920567
pfolsgrofb Reputation: 10
Default Corsair Void Mic setup?

I just bought my corsair void today. I am trying to set it up and I have the sound coming through just fine. I have set the playback default to the headset itself. Sound works great! I opened up Teamspeak and I can not get the mic to register at all. I have set it to the default but no Mic.
**edit**
Now I have restarted my computer and I cannot get them to turn back on? Do I have a defective product?
**edit**
Finally got it to turn on. Is it normal to have to press the button in really hard to get it to turn on?
Reply With Quote


  #2  
Old 09-22-2017, 08:40 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18,588
POST ID # = 920872
Toasted Toasted Reputation: 104
Default

No, it should not require a lot of force to turn on. It is possible you may have a faulty headset.

Contact your retailer and see whether they can replace the headset for you. Otherwise put in a support ticket with Corsair.
https://support.corsair.com/
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.