The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-03-2017, 04:51 PM
dbs_64 dbs_64 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
POST ID # = 918849
dbs_64 Reputation: 10
Default No Audio with Void Wireless RGB and Steam In-Home Streaming

When I start a Steam game stream, there is no audio when the Void headset is selected as the default audio output in Windows. If I select another device for audio out, there's no problem. No other application has audio issues, including games installed on my local machine.

This problem started last night, after the Steam client forced an update. Before the update, the audio would be severely corrupted, unless I selected another audio output device, started the stream, switched back to my Void, and went back into the game. After Steam updated, there is no audio if the headset is the default audio output when the games stream starts, and the audio becomes corrupted if I used my fix.

I've tried reinstalling the void headset, resyncing the headset, reinstalling CUE, rolling back CUE to the previous two versions, opting-in to the Steam client beta, and restarting both my PC's several times. The only partial solution I've found is uninstalling CUE, which has my PC using the default Microsoft USB audio drivers. When I do that, there's no issue whatsoever with the game stream. The problem there is that I lose the surround sound (which makes the audio just sound "blah"), the custom lighting profile, and worst of all, the mic will not work.

I've tried asking Steam technical support and the Steam community forums, but tech support refused to even attempt to help, and no one has responded to my Steam forum post. I don't know where else to turn.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-04-2017, 07:51 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18,588
POST ID # = 918903
Toasted Toasted Reputation: 104
Default

If you have not done so already, you will want to put in a support ticket with Corsair and see whether they can reproduce your issue.
https://support.corsair.com/
Reply With Quote


Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.