The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-22-2019, 05:43 PM
JoseCam JoseCam is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 991034
JoseCam Reputation: 10
Default HS 70 EQ does not work

Seems like my EQ it's not working, does not affect anything at all.

Print scs of my iCUE EQ:

http://prntscr.com/marxs6
http://prntscr.com/marxyr


Already did:
- Reinstalled Drivers
- Run as adm
- updated Firmware and softwares

Still not working.
Reply With Quote


  #2  
Old 01-23-2019, 04:43 PM
JoseCam JoseCam is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 991127
JoseCam Reputation: 10
Default

someone? hi?
Reply With Quote


  #3  
Old 01-23-2019, 06:43 PM
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 30
POST ID # = 991139
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

Make sure your Windows is fully updated.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-24-2019, 12:07 AM
JoseCam JoseCam is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 991167
JoseCam Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Notepad View Post
Make sure your Windows is fully updated.
100% updated
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.