The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2016, 06:21 PM
PwnernL PwnernL is offline
Registered User
PwnernL's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
POST ID # = 863822
PwnernL Reputation: 10
Thumbs up Passthrough fix

Hello today I got my k70 lux rgb it works perfectly exept for the usb passthrough, it just did not work. I thought it would get fixed after a restart of my system. The restart did not work and because I had usb 3.0 I didn't put in both cables. After connecting both cables my passthrough started working.

So for everyone with a non working usb passthrough (but the rest is fine):
Disconnect the cable connected to usb 3.0
Connect the cable that was hanging loose first (the one with the arrows).
Connect the second cable (the one with the keyboard on it).

Have fun
Reply With Quote


  #2  
Old 07-24-2016, 12:38 AM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
Cuddly Beta Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Houston
Posts: 4,940
POST ID # = 863838
Inheritance Reputation: 22
Default

they should make that clearer. seeing as people arent getting the message that both ports need to be plugged in
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
iCUE! Early Access [iCUE Guide]
UNOFFICIAL: Audio Spectrograph || Check Out: AURORA
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #3  
Old 07-24-2016, 06:58 AM
PwnernL PwnernL is offline
Registered User
PwnernL's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
POST ID # = 863877
PwnernL Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Inheritance View Post
they should make that clearer. seeing as people arent getting the message that both ports need to be plugged in
Actually the manual says just 1 usb 3.0 has to be connected but they should change it in the manuals they are printing and change it in the booklet on their site. Not dissapointed with the rest of the product.
Reply With Quote


  #4  
Old 07-24-2016, 07:09 AM
freebirdnl freebirdnl is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 6
POST ID # = 863878
freebirdnl Reputation: 10
Default

Hello,

You need one usb cable for the keyboard itself and the other one just for the usb passthrough.
Reply With Quote


  #5  
Old 07-24-2016, 03:42 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
Cuddly Beta Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Houston
Posts: 4,940
POST ID # = 863948
Inheritance Reputation: 22
Default

Quote:
Originally Posted by freebirdnl View Post
Hello,

You need one usb cable for the keyboard itself and the other one just for the usb passthrough.
yes we know that but im wondering if their manual says that.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
iCUE! Early Access [iCUE Guide]
UNOFFICIAL: Audio Spectrograph || Check Out: AURORA
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


Reply

Tags
fix, passthrough, usb 3.0

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.