The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Enthusiasts Section > System Builds, Modding, Custom Components, and Picture Gallery

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2019, 05:27 PM
Fabiomagnoni Fabiomagnoni is offline
Registered User
Fabiomagnoni's PC Specs
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 3
POST ID # = 990545
Fabiomagnoni Reputation: 10
Default Corsair H150i + AX1200i + 6x ML120 Pro

Hello,

I'm just building my new rig and I got:

Asus Maximus XI Code Z390
i9 9900k
Corsair 780T case
Corsair AX1200i PSU - One USB connector only, not a hub
Corsair H150i Pro - Only one USB, not a hub
2x 3 kit ML120 Pro fans - 6 port hub + LED connector

My struggle is, I don't have enough USB ports into the motherboard to connect everything into Corsair Link.

Do I need to buy anything else?
Reply With Quote


  #2  
Old 01-19-2019, 06:35 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,393
POST ID # = 990550
DevBiker Reputation: 83
Default

You need a total of 3 USB ports. You have a couple of options.
- Each device actually uses a single port. A USB Header actually supports two ports. You can rig each device to a single port using extension and the like. You need to be super-careful to get the connections right.
- You can get an internal USB hub. NZXT makes one. It has an old-school molex power connector. Ick. But it works; I have one, in fact.
- You can get a Commander Pro. It has 2 internal USB headers for the PSU and the cooler. It has the functionality of the Lighting Node Pro so you won't need that (you'll still need the RGB LED Fan Hub tho). It also adds 4 temp sensors and fan speed control.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 01-19-2019, 06:42 PM
Fabiomagnoni Fabiomagnoni is offline
Registered User
Fabiomagnoni's PC Specs
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 3
POST ID # = 990553
Fabiomagnoni Reputation: 10
Default

Thank you very much for the support.

Looks like getting the commander pro will be the best option here.
Until it arrives, if I skip connecting the PSU, am I going to lose much? I don't really change any settings there.
Reply With Quote


  #4  
Old 01-19-2019, 06:58 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,393
POST ID # = 990554
DevBiker Reputation: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Fabiomagnoni View Post
Thank you very much for the support.

Looks like getting the commander pro will be the best option here.
Until it arrives, if I skip connecting the PSU, am I going to lose much? I don't really change any settings there.
No, you'll just lose watching the various stats.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.