The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2018, 03:33 AM
SasoN SasoN is offline
Registered User
SasoN's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 945137
SasoN Reputation: 10
Default The MM800 Polaris acting weird after updating CUE

Hi,
after updating CUE to the latest version, my MM800 Polaris stared acting weird, here's a video:
Reply With Quote


  #2  
Old 03-21-2018, 12:17 PM
SasoN SasoN is offline
Registered User
SasoN's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 945829
SasoN Reputation: 10
Default

???????????
Reply With Quote


  #3  
Old 03-22-2018, 01:40 AM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 220
POST ID # = 945959
xMacias Reputation: 20
Default

Just wondering what steps have you taken to troubleshoot? Things you can try:
1 - Unplug and replug the device.
2 - Firmware update the MM800
3 - Repair CUE with your installer

It seems like this issue has persisted for a few days, so let me know what hasn't worked.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.