The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2018, 02:03 AM
Kiwito Kiwito is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 944761
Kiwito Reputation: 10
Default G-keys randomly stop working all the time

Hi, I just got the Corsair K95 RGB Platinum.

My G-keys randomly stop working a lot of the time. It always seems to happen after a game of league of legends, but otherwise...I'm not sure what causes it. It won't work again until I open the installer to repair the software, or exit/reopen CUE.

I find this very annoying...has anyone else experienced this?
Reply With Quote


  #2  
Old 03-16-2018, 05:46 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 602
POST ID # = 945088
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Do you notice any errors in CUE when the G-Keys stop working?
Reply With Quote


  #3  
Old 03-17-2018, 03:48 AM
KuraiShidosha KuraiShidosha is offline
Registered User
KuraiShidosha's PC Specs
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 6
POST ID # = 945140
KuraiShidosha Reputation: 10
Default

Yes I am getting this problem too after recently updating from 2.21.xx to 2.24.35. Randomly my macro buttons will not fire off at all it's like I'm not even pressing the keys. In the past, sometimes there were issues with the macro engine in CUE and it wouldn't recognize my macro keys. But there are no errors visible right now. The only thing that changed was I updated CUE to a newer version and now I get this random problem where the macro keys do not work at all.

Closing and restarting CUE temporarily fixes it until it happens again.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-19-2018, 01:33 AM
Bury Tomorrow Bury Tomorrow is offline
Registered User
Bury Tomorrow's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945425
Bury Tomorrow Reputation: 10
Default

Greetings Kurai. Do me a favor please.

Restart CUE, the Macro keys *should* be operational again.

Adjust the volume up/down using the keyboard slider.

Now please tell me if that's what causing the issue.

Thanks a lot in advance.
Reply With Quote


  #5  
Old 03-22-2018, 09:12 AM
be_cracked be_cracked is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 945977
be_cracked Reputation: 10
Default Same problem

Hello,

I have the exact same problem and this

Quote:
Restart CUE, the Macro keys *should* be operational again.

Adjust the volume up/down using the keyboard slider.
reproduces the problem reliably, yes.

EDIT: As I have read in Bury Tomorrows other post, this problem is know and the current workaround for anyone affected is to download version 2.23.40 from this thread.

Last edited by be_cracked; 03-22-2018 at 10:35 AM. Reason: Found Workaround
Reply With Quote


  #6  
Old 03-24-2018, 12:18 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 602
POST ID # = 946307
Corsair CJ Reputation: 42
Default

We're aware of an issue that has appeared in a recent build of CUE that can result in macros and other actions being broken. Here's a build that should resolve this for anyone effected: https://www.dropbox.com/s/9wxvd9t3dl...lease.msi?dl=0

This is to be considered a beta build since it hasn't gone through our usual validation process.

Last edited by Corsair CJ; 03-25-2018 at 02:24 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.