The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 01-23-2019, 09:38 AM
Tomv Tomv is offline
Registered User
Tomv's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Location: Belgium
Posts: 5
POST ID # = 991083
Tomv Reputation: 10
Default

Hello

This issue has still not been fixed. It basicly makes the product not usable. It's part of the platinum series which are the most expensive coolers corsair has so i'm sure this has to be a priority to get this fixed right??

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=184051
Reply With Quote
  #47  
Old 01-23-2019, 01:32 PM
parrote3 parrote3 is offline
Registered User
parrote3's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
POST ID # = 991100
parrote3 Reputation: 10
Default

This issue has also not been fixed:http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=178964 (17k views, 170 replies)

Makes my cooler unusable and has been a problem for 6 months.
Reply With Quote
  #48  
Old 01-24-2019, 07:49 AM
Zyeox Zyeox is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 991195
Zyeox Reputation: 10
Default

I am getting sound issues with all of my Origin Games after install of this update. Prior to this update I had no problems. Everything else seems to be fine but any game that uses the Origin Launcher.
Reply With Quote
  #49  
Old 01-25-2019, 12:01 AM
nECr0mAnCeR nECr0mAnCeR is offline
Registered User
nECr0mAnCeR's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 10
POST ID # = 991277
nECr0mAnCeR Reputation: 10
Default

Like so many others, my H115i STILL doesn't register changes. I choose Visor with green/blue. I get Rainbow. I choose Color wave with orange/red. I get Rainbow. I change the speed. Nothing. The only way it works is to choose Rainbow with medium speed. It's like a broken watch. It is only correct twice a day.

Seriously. I have tried to remain patient, but it is frustrating to have spent several hundred dollars on gear only to have to wait months/years for the most basic fixes.

The iCue hardware boxes should have a warning: Attention. By Buying this hardware, you agree to be an unpaid beta tester. Any and all features are not guaranteed to work. Corsair reserves the right to issue fixes at whatever pace we see fit, or not at all.
Reply With Quote
  #50  
Old 01-26-2019, 05:29 AM
mahava mahava is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
POST ID # = 991404
mahava Reputation: 10
Default

My H150i is no longer detected in iCue after applying this update :( still detected in device manager, and yes i have rebooted my computer, still not detected. Had to revert to a older version where H150i shows up again
Reply With Quote
  #51  
Old 01-26-2019, 08:12 PM
einherz einherz is offline
Registered User
einherz's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 14
POST ID # = 991480
einherz Reputation: 10
Default

stay need some time reconnect kb for icue see it, i stop use icue, just save in device one profile with static collor, thinking about change my strafe to strafe mk2 for save all profiles to device, but i do not need media features, as i use gsx 1200 pro, i need my strafe as iz just with bigest memory for save dynamic profiles inside, or would be so cool mini icue, what will just load one profile inside memory, if one dynamic profiles will not too big for standart strafe, mini icue is my imagine friend soft profiles loader inside keyboard
Reply With Quote
  #52  
Old 01-29-2019, 04:42 PM
Troyhe98 Troyhe98 is offline
Registered User
Troyhe98's PC Specs
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 23
POST ID # = 991799
Troyhe98 Reputation: 10
Default

Unable to save on board profiles to my K70 RGB MK.2 LP. I click save and nothing happens. I tried all 3 save slots. Firmware is up-to-date and running most current iCue software.
Reply With Quote
  #53  
Old 01-30-2019, 05:47 AM
cars10 cars10 is offline
Registered User
cars10's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 45
POST ID # = 991877
cars10 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Troyhe98 View Post
Unable to save on board profiles to my K70 RGB MK.2 LP. I click save and nothing happens. I tried all 3 save slots. Firmware is up-to-date and running most current iCue software.
as with so many things in iCue, it seems to randomly work and not work.

i had the same issue with my K95 platinum. sometimes clicking save would do absolutely nothing.

sometimes it would see 3 hardware profiles on the device, sometimes it will tell me it has no hardware profiles saved.

absolutely erratic.

your best bet to get it to work is keep trying. especially at different conditions (i.e. you just restarted, before you open programs.. if that doesn't work, maybe later in the day)
Reply With Quote
  #54  
Old 01-30-2019, 01:32 PM
dae6 dae6 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 991944
dae6 Reputation: 10
Default

Key rebinds set to my M65 mouse no longer work after updating to ICUE 3.11.114 .

I tried deleting and rebinding to no avail. Reverting iCUE to 3.10.125 fixes the problem and key rebinds work again.
Reply With Quote
  #55  
Old 01-30-2019, 11:57 PM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 55
POST ID # = 992019
Mussels Reputation: 10
Default

All my corsair devices are working fine except my K65 rapidfire keyboard


I have it set on 'spiral rainbow' and it works for some time, then it randomly loses all colors except green and blue.

If i try and set static colours, only green and blue work.

If i disconnect and reconnect the keyboard or firmware update it, it behaves normally again... until it glitches a few minutes later.


Edit: i powered off the PC and removed the power cord completely for 5 minutes and its all working correctly now. Odd issue, but a simple fix.

Last edited by Mussels; 02-04-2019 at 09:53 PM.
Reply With Quote
  #56  
Old 02-01-2019, 01:25 AM
farrif farrif is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 992130
farrif Reputation: 10
Default

Ever since update, my keyboard k70 mk2 keep freezing every 5-10min and need to unplug and replug usb to get it working =/

Update:
Nevermind. I think it was my Nvidia Geforce Experience since it only freezes when I have it running in background. I was updating my driver and installed it since I wanted to record some gameplay.

Update2:
Nope, it still freezing the keyboard 4x when I try to type this sentence... Going try to reroll the update

Last edited by farrif; 02-02-2019 at 12:42 AM.
Reply With Quote
  #57  
Old 02-04-2019, 12:49 PM
tudy000 tudy000 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
POST ID # = 992621
tudy000 Reputation: 10
Default

i have a damn problem regarding my K95 Platinum with ICUE ,it keeps telling me there's and update of 3.21 from 3.11 but when i click update it disconnects my keyboard and the update fails...why won't corsair just put the new version up for installing on their site so i can do a damn fresh install...the site contains only 3.11 version from 09.01.2019
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.